Jeg startede som freelance fotograf udelukkende fordi jeg ville lave noget andet end mit daglige job som advokat. Jeg anede ikke, hvad fotografering var, og hvad det indebar, men jeg regnede med, at det var et skud værd.

Først gemte jeg alle mine fotos på min telefon for at redigere og dele efter begivenheden, men snart nok begyndte jeg at oprette ekstern cloud -lagring på Amazon og Google til mit arbejde. Disse værktøjer tillod mig at gemme alle fotos ét sted, så jeg ikke skulle bruge tid på at sortere dem under min redigeringsproces.

Jeg vil sige, at oplevelsen har været temmelig overvældende, men også tilfredsstillende. Det har fået mig ud af min lovrutine, som virkelig har hjulpet mig med at fokusere på andre ting i livet som familie og venner og personlig udvikling.

Introduktion til en freelancefotografs rejse

Fotografering er en form for kunst, og det har udviklet sig i et godt stykke tid. Det udvikler sig med hensyn til teknologi, stil og publikum.

Jeg begyndte min rejse som freelancefotograf i 2010 efter min søns fødsel. Jeg var en håbefuld fotograf, der havde brug for at vide mere om fotografering, og hvordan det kunne forbedre mit liv. Jeg gennemgik masser af tutorials for at lære mere om fotografering som lys, komposition og optagelsesteknikker.

I 2015 tog jeg en tur til Europa med en af mine bedste venner, der lige var færdig på college, og vi ledte efter arbejde i udlandet. Vi arbejdede begge gratis på vores sommerjob derhjemme, da vi besluttede, at vi skulle arbejde med vores fotograferingsevner frem for at vente på borde eller rengøre badeværelser.

Vi fandt denne fyr i Kroatien, hvis arbejde blev offentliggjort verden over

Årsagerne bag en freelancefotografs rejse

Da fotografen først startede, var han bare en hobby, der ville eksperimentere med sit kamera. Derefter begyndte han at tage billeder af berømtheder ved begivenheder og fik stor opmærksomhed. Nu er han freelancefotograf på fuld tid, der tjener sit liv på sit arbejde.

Årsagerne bag en freelance fotograf rejse.

Rejsen med at blive freelancefotograf på fuld tid har haft mange forhindringer og udfordringer undervejs som manglende erfaring, ingen forbindelser i branchen, intet netværk eller kontakter osv. Men i sidste ende har det været det værd for ham, for nu har han kan tjene flere penge end nogensinde før.

Sådan tager du ansvar og opretter din egen vellykkede freelance fotograferingsvirksomhed

For at lykkes som freelancefotograf skal du tage ansvar for din karriere og arbejde hen imod at bygge noget, der er bæredygtigt.

Freelance fotografering er blevet et populært erhverv blandt mennesker, der brænder for deres arbejde. For dem, der ønsker at gøre det til et fuldtidsjob, kan det være udfordrende at blive på vejen til succes.

Nøglen til succes i denne branche er at have din egen unikke stil, der adskiller dig fra resten. Du bør fokusere på det, der gør dig speciel, og skabe et autentisk brand for dig selv, der fanger dit image på den rigtige måde.