Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 5

Brugere online: 0

Antal brugere: 871
Nyeste bruger: mh
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


ReklameInfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

25/04-2015 Mindre ulykke, Gentofte
Klokken : 12:26
Adresse : Dyssegårdsvej / Vangedevej, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Falck Gentofte rykkede ud, da to biler kørte sammen i krydset Dyssegårdsvej og Vangedevej i Gentofte. Til alt held skete der ikke alvorlige personskader. Dog var der matrialskade på begge biler. En tilkaldt ambulance tilså en person. Politiet mødte på stedet og optog rapport.

25/04-2015 Ingen bombe, Vojens
Klokken : 09:20
Adresse : Vojens station, Vojens
Melding : Politiopggave
Fotograf : Jacob R. H. Hansen

Kl. 09:20 ca modtager politiet et alarm opkald. Man har fundet en sports taske på Vojens station. Da politiet ankommer, vil man ikke tage nogle chancer og spærre derfor stationen af, stopper togene som skulle gennem Vojens og tilkalder ammunitionsrydningstjenesten ( EOD ). Da de kommer frem på stedet sender de den såkaldte ” Rulle Marie ” ind for at undersøge tasken. Det viste sig ikke at være en bombe som først frygtet, men en sport taske med shampoo, tøj osv. Derfor kunne man igen afblæse alarmen.

25/04-2015 Fisker måtte tilkalde hjælp da han kom i nød, Taarbæk
Klokken : 06:40
Adresse : Øresund, Taarbæk
Melding : Redning andet
Fotograf : Bjørn Nielsen

En fisker fik problemer, da han tidligt morges tog ud for at fiske. Hans kutter fik strømsvigt og derfor måtte han tilkalde hjælp. Mens Falck fra Gentofte fik sin båd i vandet ved Hellerup havn, og sejlede der ud af, stod indsatsleder fra Lyngby-Taarbæk brandvæsen ved vandkanten ved Restaurant ” Strandmølle kroen ” og koordineret båden frem til rigtig position. Da Gentofte Falck kom frem til fiskeren, fik de bundet noget tov fast i fiskerens båd og trukket den ind til Taarbæk havn. Her efter kunne de vende tilbage til Hellerup havn og pakke sammen.

24/04-2015 Lastbil sad fast og måtte hjælpes fri, Hvalsø
Klokken : -- : --
Adresse : Hovedgaden, Hvalsø
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Christian Schmock

En lastbil troede han kunne komme ind under en bro i Hvalsø, men det kunne han ikke. Lastbilen kilede sig fast og der sad den så. Politiet kom til stedet, for at spærre vejen af og lede trafikken en anden vej. Man tilkaldte en rendegraver sådan at den kunne hive lastbilen fri. Det lykkedes. Ingen kom noget til ved ulykken, men det gav en masse opmærksomhed på stedet.

24/04-2015 Bil kørt ind i anden bil, Gladsaxe
Klokken : 14:32
Adresse : Vandtårnsvej / Gladsaxe Møllevej, Gladsaxe
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Også Gladsaxe Brandvæsen måtte fredag eftermiddag rykke ud til en trafik ulykke. 2 biler var kørt sammen i krydset Vandtårnsvej og Gladsaxe Møllevej. 2 personer blev kørt på sygehuset. Brandfolkene ryddede her efter vejen.

24/04-2015 1 kørt på sygehuset, Rødovre
Klokken : 14:11
Adresse : Rødovrevej, Rødovre
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Vestegnens Brandvæsen måtte rykke ud til en mindre trafik ulykke. 2 biler var kørt sammen, men der var ingen alvorlige personskader, dog kom en på sygehuset for at blive undersøgt ordentlig. Efter politiet havde optaget rapport kunne de fjerne bilerne fra vejbanen og køre fra stedet igen.

24/04-2015 2 Kørt sammen i morgentrafikken, Lyngby
Klokken : 08:23
Adresse : Lundtoftegårdsvej, Lyngby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler havde ramt hinanden ved Lundtoftegårdsvej og Nordvej i Lyngby. Da Lyngby-Taarbæk brandvæsen ankommer til stedet, er personerne ude af bilerne. En ambulance kommer frem på stedet og tilser de implicerede, men kan hurtigt frigive dem for skader mv. Brandfolkene rydder op på stedet og får hevet den ene bil ind til siden, da den holder midt på vejen. I mens optager politiet rapport for begge parter.

23/04-2015 Lastbil væltet om på siden, Esbjerg
Klokken : 18:04
Adresse : Esbjerg
Melding : Min. forurening-v/FUH
Fotograf : Patrick Thomsen

Lige nu ligger en lastbil på siden i en rundkørsel i Esbjerg. Lastbilen væltede om på siden formentlig pga høj fart. Chaufføren bliver herefter kørt på sygehuset med lettere kvæstelser. Da lastbilen væltede, røg en masse olie ud på kørebanen og Esbjerg Brand og Redning blev derfor tilkaldt for at samle olien op igen. Senere i aften / nat vil man fjerne lastbilen.

23/04-2015 Carport udbrændt, Greve
Klokken : 17:03
Adresse : Rosenvangsvej, Greve
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Greve Brandvæsen fik kort efter kl. 17 en melding om brand i villa. Da brandfolk lander på stedet, er det ikke huset der brænder, men en carport. Ejerne af huset køler huset med en haveslange, da huset ligger tæt på carporten. Man får hevet en HT´er ud og begynder at slukke ned. Man får lavet fødeslange fra tankvogn til sprøjte. Da branden er slukket ned pakker man sammen. Politiet møder på stedet.

23/04-2015 Ild i stråtag bredte sig hurtigt, Kirke Hyllinge
Klokken : 16:39
Adresse : Drejerbakken, Kirke Hyllinge
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Mike Aalstrup & Michael Nordborg

Torsdag eftermiddag indløb en alarm til Lejre brandvæsen om ild i stråtag. Da man ankommer til stedet har ilden dog ikke bredt sig, Men det ændrede sig hurtigt og inden længe var der ild i det meste at stråtaget. Man fik assistance af to tankvogne som kørte i pendulfart med vand. Man fik dog hurtigt kontrol med ilden og måske reddet resten af huset fra branden som var ny renoveret, dog ikke fra vand og sod skader. Ilden er formentlig opstået omkring skorstenen. Ingen personer kom noget til ved branden

Video : Michael Nordborg / Se film her
23/04-2015 2 biler kørte sammen, Lyngby
Klokken : 11:51
Adresse : Klampenborgvej / Firskovvej, Lyngby
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler ramte hinanden i krydset Klampenborgvej og Firskovvej i Lyngby. En kvinde klagede lidt over at have ondt i nakken. Lyngby-Taarbæk Brandvæsen, Politi og Ambulance blev sendt til stedet. Men det var ikke så slemt som først antaget. Kvinden blev frikendt og kunne selv gå over i ambulancen.

23/04-2015 Bekymret pedel, Lyngby
Klokken : 11:15
Adresse : Kastanievej, Lyngby
Melding : Eftersyn
Fotograf : Bjørn Nielsen

En pedel på Lyngby privat skole, var lidt bekymret for sin flagstang. Den havde slået en revne i jorden. Derfor ville han gerne have den ned. Indsatsleder og brandfolk fra Lyngby-Taarbæk Brandvæsen kørte derfor ned og hjalp ham med at få den ned at ligge. Her efter kørte de hjem igen.

22/04-2015 Bundkarret revet af, Gentofte
Klokken : 18:07
Adresse : Svejagervej, Gentofte
Melding : Olie spild
Fotograf : Bjørn Nielsen

Nogle jernplader fra noget vejarbejde, rev bundkarret af en bil og det væltede derfor ud med olie på kørebanen. Falck Gentofte blev derfor tilkaldt for at stoppe udslippet og samle det olie op der var røget ud på kørebanen.

22/04-2015 Blev formentlig blændet af solen, og kørte ind i lastbl, Rudersdal
Klokken : 07:35
Adresse : Henriksholms Allé, Rudersdal
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det var formentlig solen der var skyld i at en person overså en lastbil og kørte dermed op i den. 2 Ambulancer, Akutlæge, Politi samt Nordsjællands Brandvæsen, station Søllerød, blev sendt til stedet. Vejen bliver spærret af, mens der arbejdes på stedet. 2 personer bliver kørt til sygehuset.

22/04-2015 Bil efterladt på siden, Klampenborg
Klokken : 06:14
Adresse : Edelslundsvej, Klampenborg
Melding : Olie spild
Fotograf : Bjørn Nielsen

En hundelufter måtte ringe efter hjælp da han fandt en bil som var væltet om på siden på en cykelsti. Det der var lidt mystisk var, at der ikke var nogen fører af bilen, eller tilskadekommende, men at den var efterladt. Lyngby-Taarbæk Brandvæsen blev tilkaldt til stedet, da bilens motorolie og benzin løb ned af cykelstien. Da politiet ankom tog man kontakt til ejerne af bilen. Da hun ikke helt ved hvorfor den var endt der eller selv kunne fjerne den, måtte politiet sørge for at den blev fjernet på ejerens regning.

Info


Seneste video
23.04.2015 / Brand / Lejre15.04.2015 / Bjergning / Ringsted15.04.2015 / Forurening / HøngSE FLERE FILM HER
Fotografer
Leder  
Bjørn Sjælland
Fotograf :  
Michael T Fredericia
Dan Randers
Henrik Ringsted
Jesper V Gentofte
Philip Nordsjælland
Jens Lolland
Jonathan Bornholm
Michael C Bornholm
Michael N Sjælland
Michael V Sjælland
Michael H Vestegne
Mathias Ø Sjælland
Mike Sjælland
Niels Nordjylland
Ulf Midtjylland
AB Midtjylland
Patrick Esbjerg
Mikkel Tårnby
Christian Nærum
Jan Nærum
Henrik Randers
Jacob Gråsten
Skripter  
Dorthe  
   

BLIV FOTOGRAF