Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 8

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,827
Nyeste bruger: Johnosoerensen
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© DAFOR.DK

© TIDENDE.DK

© SCANFOR.DK

© ISHØJ-BRAND.DK

© ØSTSJÆLLANDS BEREDSKAB

© ALARM 112 DANMARK

Kommerciel statistik
InfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

26/09-2016 5 Personer i alvorlig ulykke, København
Klokken : 19:54
Adresse : Øresunds motorvejen , København
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mikkel Johansen

Mandag aften var 4 biler og 1 motorcykel inplaceret i en alvorlig ulykke på Øresunds motorvejen ved Ørestad. Hovedstadens Beredskab blev sendt til stedet, også 5 ambulancer, 2 læger og en større del Politi. Man får efter ankomst til skades stedet klippet en patient ud af den ene bil og de rasterende til skadekommende ind i ambulancer. Her blev en alvorligt kvæstet kørt med eskorte til Rigshospitalet Motorvejen var spærret i den tid der blev arbejdet på stedet. Københavns Politi kunne omkring kl. 21:45 åbne helt op for alle 3 spor igen.

26/09-2016 65 årige kvinde kørt ned af bus, Køge
Klokken : 13:05
Adresse : Sønder Alle, Køge
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : Michael Vestergaard

En ældre kvinde på 65 år blev i dag kl 13.05 kørt ned af en bus ved et fodgænger feldt på sønder alle i køge. Bus chaufføren så slet ikke den ældre dame som blev fløjet til Rigshospitale pga. de alvorlige kvæstelser hvor hun senere døde af de alvorlige kvæstelser som hun pådrog sig ved nedkørelsen.

26/09-2016 2 brag vækkede beboerne på stille villavej, Lyngby
Klokken : 02:40
Adresse : Bækkevang, Lyngby
Melding : Bål på gade
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det var lidt mystisk da to kæmpe brag lød i Lyngby, natten til mandag. Men det var nok til at en kvinde og mand undersøgte sagen. Manden gik ud på vejen og opdaget 2 personer ved et mindre bål på en græsplæne. Da de fik øje på manden, løb de fra stedet. Manden løb efter dem, men nået ikke fange dem. Imens ringede kvinden 1-1-2 og tilkaldte brandvæsenet. Da de ankommer til stedet, får man slukket det der ligner et lille bål. Hvad bragene kom af, vides ikke.

25/09-2016 Ild i nedlagt gård, Jylinge
Klokken : 21:30
Adresse : Jyllinge
Melding : Bygn.brand-Institution
Fotograf : Christian Schmock / Bjørn Nielsen

Østsjællands Beredskab blev natten til mandag kaldt til en større brand nær Jyllinge. En gård stod i flammer og da brandvæsenet ankommer til stedet, bliver der også hurtigt tilkaldt assistance fra station Roskilde og Tåstrup. Det viser sig at det er en større gård der har stået tom siden 2014 som er brudt i brand. Man finder inde i bygningen flere ” gryder ” som er med brandbare væsker, som er sat til at brande. Kl. 22:45 bliver det frivillige beredskab fra Greve tilkaldt med deres sprøjte. Gennem hele natten arbejdes der på stedet med at få slukket branden.

25/09-2016 Kajaksejlere reddet i land, Vedbæk
Klokken : 19:33
Adresse : Vedbæk Strandvej, Vedbæk
Melding : Drukneulykke
Fotograf : Michael Larsen

2 kajaksejler var røget i vandet. Det fik folk på land øje på, og hurtigt slog man alarm via 1-1-2: Nordsjællands Brandvæsen blev sendt til stedet sammen med politiet og SOK. Og en redningsbåd bliver sat i vandet. Men det lykkes personerne at blive reddet i land af nogle både der kom dem til hjælp.

25/09-2016 3 biler kørt sammen - ingen til skade, Lyngby
Klokken : 16:52
Adresse : Kongevejen, Lyngby
Melding : Min. forurening-v/FUH
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person overså at den forankørende bil var ved at sætte hastigheden ned. Derfor kørte personen ind i en bil med trailer da han ville undvige, og herefter ind i anden personbil. Ingen kom noget til, men der skete større skader på alle bilerne. Da Beredskab Øst, station Lyngby var til natur brand, bliver Gladsaxes sprøjte sendt frem for at rydde op på stedet. Herefter kan de køre hjem igen.

25/09-2016 To biler stødte sammen, Stenlille
Klokken : 13:33
Adresse : Sorøvej, Stenlille
Melding : Fuh - Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

To biler stødte sammen på Sorøvej ved Stenlille. Årsagen til uheldet er endnu ukendt men den ene bil endte i grøften imens den anden blev på vejen. En person i den bil på vejen klagede over smerter i ben og ryg samt nakke og ud fra det valgte man en skånsom frigørelse, man valgte at fjerne taget på bilen. Personen blev overført til sygehuset med ambulance. To personer i den anden bil slap med små skrammer. Uheldet skete på et sted hvor man kunne lede trafikken uden om så det skabte ikke de helt store problemer . Vejen var atter farbar omkring kl 15:00

25/09-2016 2 uheld på 2 timer giver travlhed hos Østsjællands beredskab, Vallensbæk
Klokken : 12:56
Adresse : Vallensbæk torvevej/Søndre ringvej, Vallensbæk
Melding : Trafikulykke
Fotograf : Benjamin Bringtoft

For anden gang denne søndag måtte Østsjællands beredskab en tur til Vallensbæk. Efter sidste trafikulykke var lyskrydset i sort og i forbindelse med det misforstod to bilister hinanden og kørte sammen. Der skete ingen større personskade, dog måtte en enkelt person køres til tjek på sygehuset. Brandvæsnet stod for oprydningen inden man returnerede til stationen i Taastrup. Vejhjælpen stod for at fjerne de to biler. Ulykken skabte et mindre trafikkaos da man delvist spærrede krydset samtidig med at det var i sort.

25/09-2016 Brand i affald i lille skov, Taastrup
Klokken : HH:MM
Adresse : Mølleholmen, Taastrup
Melding : Brand affald
Fotograf : Robert Lanther

Østsjællands Beredskab station Taastrup, blev over middag kaldt til en lille brand i et lille stykke skov på Mølleholmen i Taastrup. Det viser sig ved ankomsten at det er en meget lille brand der meget hurtigt er slukket.

25/07-2016 Bil torpederer bus, Vallensbæk
Klokken : 11:07
Adresse : Vallensbæk torvevej/Søndre Ringvej, Vallensbæk
Melding : Trafikulykke
Fotograf : Benjamin Bringtoft / Michael B. Hansen

Østsjællands Beredskab, st. Høje Taastrup modtog søndag formiddag melding om færdselsuheld i krydset Søndre Ringvej/Vallensbæk Torvevej i Vallensbæk. En personbil havde ramt siden på en bus i krydset og knust en dobbeltdør til bussen. Bilens front blev kraftigt beskadiget, dels pga. mødet med bussen, men også fordi den ramte en lygtepæl lige efter, hvilket fik krydset til at gå i sort. Man fik tilkaldt autohjælp og teknikere imens at bussens personale og ambulancepersonalet tilså passagerer der var strandet i krydset.

25/09-2016 Endnu en bilbrand gav større opbud af brandvæsen og politi, København Ø
Klokken : 00:55
Adresse : Vognmandsmarken, København Ø
Melding : Brand - Bil i det fri.
Fotograf : Jesper Villadsen

Kort efter midnat, natten til søndag måtte hovedstadens beredskab rykke ud til en bil i brand. Man får hurtigt kontrol over branden, og brandvæsnets opgave slutter derfor her, men der er andre der må arbejde videre, nemlig politiet. Grundet den mistænkligt opståede brand, og den historik med de mange bilbrande på det seneste, kom hurtigt flere patruljer til stedet, så man kunne sikre spor.

24/09-2016 Beredskabet rykkede ud til melding om bilbrand, men..., Gladsaxe
Klokken : 22:50
Adresse : Niels Bohrs allé, Gladsaxe
Melding : Brand - Bil i det fri
Fotograf : Jesper Villadsen

Lørdag aften hørte nogle beboere et brag fra en parkeringsplads i Gladsaxe, da de fik set ned på parkeringspladsen, kunne de se flammer og ringede derfor 1-1-2. Kort tid efter ankommer Beredskab Øst, st. Gladsaxe, som konstaterer at der er ild i en knallert, der ligger på pladsen. Man fik hurtigt slukket knallerten ned.

24/09-2016 Person under tog, København
Klokken : 20:59
Adresse : København
Melding : Person under tog
Fotograf : Christian Schmock

En person mistede lørdag aften livet, efter personen blev ramt af tog.

Alarm 112 Danmark ønsker ikke at offentlig gøre flere billeder fra stedet.

24/09-2016 Hurtigt ud - hurtigt hjem, Værløse
Klokken : 16:35
Adresse : Bymidten, Værløse
Melding : Bygn.brand-Etageejendom
Fotograf : Jan Schmock

Røg fra en ejendom sendte Frederiksborg Brand og Redning, station Farum på gaden. Men da man ankommer var det dog ikke så alvorligt. Derfor laver man et eftersyn og kan herefter forlade stedet igen.

24/09-2016 2 kørt sammen, Glostrup
Klokken : 15:18
Adresse : Østbrovej, Glostrup
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Christian Schmock

En person blev på sygehuset efter at 2 biler kørt samme på Østbrove i Glostrup. Hovedstadens Beredskab blev sendt til stedet for at ryddet op på stedet og køre bilerne ind til siden.

Info

Seneste video
24.09.2016 / Brand / Gentofte23.09.2016 / Brand / København23.09.2016 / Brand / HvidovreSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Michael H. Fotograf
Jan Fotograf
Michael S Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Frederick Fotograf
Michael L Fotograf
Michael N Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Patrick Fotograf
Robert Fotograf
Christian S Fotograf
Ulf Fotograf
Viktor Fotograf
Christian C Fotograf