Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 12

Brugere online: 1
Bjørn Nielsen

Antal brugere: 1,457
Nyeste bruger: kholm
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklame

InfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

10/02-2016 2 kvinder overfaldte ældre kvinde i ejet hjem, Søborg
Klokken : -- : --
Adresse : Hagavej, Søborg
Melding : Politiopgave - Hjemmerøveri
Fotograf : Bjørn Nielsen

En ældre kvinde blev overfaldet i sit eget hjem af to kvinder. Kvinderne var brudt ind i kvindens lejlighed, og her kom det til slagsmål. En hjemmehjælper kom til lejligheden og fik stoppet slagsmålet. De 2 kvinder stak herefter af fra stedet. Politiet rykkede ud, og begyndte at lede efter "spor", mens den ældre kvinde blev afhørt, og herefter blev hun kørt til sygehuset.

Politiet efterlyser nu 2 kvinder: Kvinderne er cirka 165 centimeter høje, har langt mørkt hår. Begge kvinder bar hvide masker og talte dansk.

10/02-2016 Brand alarm på skole, Brøndby
Klokken : 10:01
Adresse : Bredager, Brøndby
Melding : Brand Alarm
Fotograf : Mikkel Johnasen

Onsdag formiddag gik brand alarmen på Brøndbyøsterskole. Hovedstadens beredskab St. Hvidovre bliver sendt der ud. Skolen har iværksat en evakuering af eleverne. Brandvæsnet kan dog hurtigt konstatere at der var tale om en blind alarm, og eleverne kan derfor komme ind til undervisning igen.

10/02-2016 Stak af fra ambulance, Holbæk
Klokken : 10:00
Adresse : Kalundborgvej, Holbæk
Melding : Eftersøgning
Fotograf : Michael Nordborg

En ambulance der transportere en psykisk syg person bliver nød til at standse på et tankanlæg på Kalundborgvej ved Holbæk da personen går amok. Under standsningen stikker personen af fra redderne. Politiet vælger at indsætte helikopter samt hunde i eftersøgningen af personen. Midt på formiddagen lykkedes det at finde manden i god behold.

Video : Michael Nordborg / Se film her
09/02-2016 Person ramt af tog, Klampenborg
Klokken : 23:21
Adresse : Dyrehavevej, Klampenborg
Melding : Person under tog
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person blev ramt af et tog på Klampenborg station. Beredskab Øst, station Lyngby, blev sendt til stedet sammen med Politi, ambulance og akutlægen. Personen bliver kørt med kørsel 1 til sygehuset.

09/02-2016 Bombetrussel mod IKEA, Gentofte
Klokken : 22:45
Adresse : Nybrovej, Gentofte
Melding : Politiopgave - Bombetrussel
Fotograf : Bjørn Nielsen

Tirsdag aften blev IKEA i Gentofte evakueret, efter man fandt en seddel med det der lignede en bombetrussel. Alle der var i iKEA, blev stille og roligt guidet ud. Området omkring IKEA blev spærret af, og EOD blev tilkaldt, sammen med Beredskab Øst, Ambulance og akutlægen. Efter en gennemgang af IKEA, og man ikke fandt noget, kunne man ophæve afspærringen.

09/02-2016 Skole tømt for vand, Virum
Klokken : 09:33
Adresse : Askevænget, Virum
Melding : Oversvømmelse
Fotograf : Bjørn Nielsen

Også station Lyngby fra beredskab Øst, måtte rykke ud og tømme en kælder fra vand på Fuglsanggårdsskolen. Opgaven blev løst, og herefter pakkede man sammen og kørte tilbage på stationen.

09/02-2016 Vand i kælderen hos en tandlægeklinik, Gentofte
Klokken : 05:43
Adresse : Bregentved Allé, Gentofte
Melding : Oversvømmelse
Fotograf : Bjørn Nielsen

Tidligt tirsdag morgen måtte Beredskab Øst, station Gentofte, køre ud og hjælpe en tandlægeklinik som havde fået vand i kælderen. Med vandstøvsuger fik man vandet op af kælderen. Og efter små 35 minutters tid, var opgaven løst.

08/02-2016 Bil kørt i grøften, Kvistgård
Klokken : 20:32
Adresse : Kongevejen, Kvistgård
Melding : FUH-Fastklemte
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mandag aften mistede en mand herredømmet over sin bil, og endte i grøften, efter han lavet en række overhalinger med bla dobbelt optrukne spærrelinjer. Blandt dem han overhælde var også en civilpolitibil. Nordsjællands Brandvæsen blev sendt til stedet sammen med mere politiet og en ambulance. Personen bliver kørt til sygehuset da han klaget over smerter. Bilen kommer op på vejen igen, og herefter pakker brandfolkene sammen.

Manden var dog ikke komme alvorligt til skade, men han kan nu se frem til en større bøde.

08/02-2016 3 biler i ulykke - lygtepæl lagt ned, Tåstrup
Klokken : 16:41
Adresse : Sydskellet og Vejtoften, Tåstrup
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mathias Øgendal

3 biler kørte sammen ved Sydskellet og Vejtoften i Tåstrup. Ved ulykken rammer den ene bil en lygtepæl. Østsjællands Brandvæsen, station Tåstrup køre frem til stedet med kørsel 1 sammen med Politi og ambulancer. Man begynder at få ryddet op på stedet. Ingen kom alvorligt til skade, dog er en person kørt på sygehuset

08/02-2016 Soloulykke gav oprydning, Nakskov
Klokken : 16:03
Adresse : Maribovej, Nakskov
Melding : Færdselsuheld fastklemte
Fotograf : Jens Buch

Kort efter kl. 16:00 blev Falck og politiet tilkaldt til et færdselsuheld på Maribovej i Nakskov. En bil var kollideret med et vejtræ, og første melding gik på, der var fastklemte - det viste sig dog ikke at være nødvendigt at skære føreren fri, og han var alene i bilen. Der var lige på uheldstidspunktet et voldsomt regn/haglvejr over Nakskov, men det er uvist, om det kan have spillet ind på årsagen til uheldet. Føreren af bilen blev kørt på sygehuset. Der var en del oprydning efter ulykken, og Maribovej var spærret, mens dette stod på.

08/02-2016 Bil kørte ind i lygtepæl, Brøndby
Klokken : 07:52
Adresse : Nygårds Plads og Brøndbyøstervej, Brøndby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Mathias Øgendal

Mandag morgen kørte en bilist ind i en lygtepæl ved nye Nygårds Plads og Brøndbyøstervej. Da brandvæsnet ankommer til stedet, er personen kommet ud af bilen . En tilkaldt ambulance kører personen til hospitalet. Man får skubbet bilen ind til siden, og herefter overtager politiet skadestedet.

06/02-2016 Bilist endte i åen, Korsør
Klokken : 21:21
Adresse : Vestmotorvejen, Korsør
Melding : Færdselsuheld - Bil i vand
Fotograf : Michael Nordborg

En kvindelig bilist kan prise sig lykkelig for at være i live i dag. Ulykken skete mellem Korsør og Vemmelev, og kvindens bil kørte ud over rabatten og endte på hovedet i en å. En anden bilist som så det ske, fik hevet personen ud af bilen og fik slået alarm. På grund af, at der var barnesæde i bilen og personen var i sådan en chok tilstand over hændelsen, og kunne ikke fortælle om der var flere i bilen, valgte man at indsætte hunde til eftersøgning. Heldigvis var der ikke flere personer i bilen. Personen blev kørt til check på skadestuen, men skulle ikke være kommet alvorligt til skade.

Video : Michael Nordborg / Se film her
06/02-2016 Brand i lejlighed, Køge
Klokken : 20:07
Adresse : Boholtevvej, Køge
Melding : Bygn.brand-Etageejendom
Fotograf : Bjørn Nielsen

Østsjællands Beredskab, station Køge og Lellinge blev sendt til brand i en lejlighed i Køge. Da man ankommer, trænger røgdykkere ind i lejligheden. Man for hurtigt styr på situationen. Politiet og Ambulance bliver medsendt.

06/02-2016 Ung mand stukket ned og i livsfare, Hillerød
Klokken : 17.09
Adresse : Tulstrupvej, Hillerød
Melding : Politiopgave - Knivstikkeri
Fotograf : Mathias Øgendal

En 20-årig mand er lørdag aften blevet kørt til sygehuset, efter han er blevet stukket med kniv flere steder på kroppen. Politiet fik anmeldelsen kl. 17:09. Politiet rykkede derfor ud til Tulstrupvej i Hillerød. Her blev et større område spærret af, mens der blev abejdet på stedet. Den unge mand blev i første omgang kørt til Hillerød sygehus, og herefter til Traumecentret på Rigshospitalet. Der er endnu ikke anholdt nogen gerningsmand, og politiet leder stadig efter gerningsvåbenet.

06/02-2016 Voldsom brand i hus, Karise
Klokken : 15:07
Adresse : Bredgade, Karise
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lørdag eftermiddag rykkede Midt- og Sydsjællands Brand og redning ud til en brand i en villa. Da man kommer frem brænder det kraftigt fra en villa, og man påbegynder at slukke branden. Røgdykkere trænger ind huset, mens andre ligger B/C angreb ud. Hurtigt viser det sig at være en langvarig brand. Så kl. 17:15 rekvirere man derfor forplejning fra de frivillige i Næstved. Gennem eftermiddagen arbejder man på stedet. Da branden er slukket, kan man pakke sammen. Kl. 19:30 ankommer forplejningen med pizza og sodavand. Da brandfolk har fået noget mad, kan de pakke helt sammen, og køre hjem. Det er uvist hvordan branden opstod.

En 52-årig mand har meldt sig selv til Politiet, efter han selv har sat ild på sit hus. Politiet har nu varetægtsfængslet ham for brandstiftelse.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
Info


Seneste video
10.02.2016 / Eftersøgning / Holbæk06.02.2016 / FUH / Korsør06.02.2016 /Brand / SorøSE FLERE FILM HER
Fotografer
Leder  
Bjørn Sjælland
Fotograf :  
Henrik Ringsted
Jesper Gentofte
Philip Nordsjælland
Jens Lolland
Michael N Sjælland
Michael V Sjælland
Mathias Ø Sjælland
Ulf Midtjylland
AB Midtjylland
Patrick Esbjerg
Mikkel Amager
Christian Nærum
Jan Nærum
Jacob Gråsten
Michael L København
Henrik Skibby
Rune Hårlev
Skripter  
Dorthe