Dato : 28. July 2017 Kl. 10:52
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 6

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,052
Nyeste bruger: Nielsg4r
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr :::: Tryk her for at se alle vores videoerReklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

28/07-2017 Assistance til ambulancetjenesten, Gladsaxe
Klokken : -- :--
Adresse : Gladsaxe
Melding : Redning andet
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, måtte fredag morgen rygge ud og assister Hovedstadens Beredskabs Ambulancetjeneste og politiet efter fundet af en død person.

Alarm 112 Danmark, ønsker ikke at offentliggøre flere billeder fra stedet

26/07-2017 Brand i forladt bygning, Slagelse
Klokken : 21:20
Adresse : Slotsalleen, Slagelse
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Christian Christensen

En forladt bygning på Slotsalléen i Slagelse stod onsdag aften i lys luge da brandvæsnet ankom til stedet. Bygninger der ligger i forbindelse med et kursussted er for tiden ikke i brug og der er ingen strøm til ejendommen derfor formoder politiet at brander en påsat og efterforsker branden.

26/07-2017 Kryds lukke mens der ryddes op efter ulykke, Gladsaxe
Klokken : 17:38
Adresse : Budingevej / Snogegårdsvej, Gladsaxe
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, måtte ud og fjerne en bil midt i et krydset som var kørt inden i anden bil. Ulykken sket i krydset Budingevej og Snogegårdsvej. En person er blev lagt på speionbord og kørt på sygehuset. Hurtigt få man ryddet krydeset og man kunne igen forlade skadestedet.

25/07-2017 Mand skudt i benet - politiet spærre område af, København
Klokken : 18.09
Adresse : Rovsingsgade, København
Melding : Politiopgave - Skud
Fotograf : Bjørn Nielsen

Tirsdag aften modtog Københavns Politi et alarmopkald. Der var blevet affyret skud på Rovsingsgade på Østerbro, og en person er skudt i benet. Hurtigt sender man flere patruljer til stedet. Man finder også tomme patronhylstre, og politiet får spærret et større område af. Skuddene kommer fra en person i en bil, som kort efter skudepisoden er kørt fra stedet i høj fart. Hen under aftenen, arbejder politiets teknikere stadig på gerningsstedet, for at fastslå hvad der egentlig er sket.

Kort tid efter skyderiet, finder man bilen man mener er gerningsbilen, i Mjølnerparken, og her blev 2 personer også anholdt.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
25/07-2017 For meget fart skyld i ulykke, Lyngby
Klokken : 12:13
Adresse : Klampenborgvej, Lyngby
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En bil havde lidt for meget fart på, da bilisten kørte ned af Klampenborgvej. Det resulteret i at han bragede ind i en anden bilist som var på vej op af Klampenborgvej. En tredje bil kunne ikke nå at undvige, og bragede så op i den bil som var på vej op. Hurtigt bliver vejen spærret af af folk der kom til for at hjælpe. I bilen på vej op sad 2 ældre folk, begge var noget rystet. Begge 2 blev kørt til sygehuset. Imens afhørte politiet folk. Brandfolk fra Beredskab Øst, station Lyngby fik ryddet op på stedet, og kunne få bilerne ind til siden. Klampenborgvej var spærret helt i retning mod Lyngby, mens der blev arbejdet på stedet. Omkring kl. 13:05 var vejen igen åbnet op.

24/07-2017 Påsat brand i butik, Horsens
Klokken : 16:51
Adresse : Vestergade, Horsens
Melding : Bygningsbrand - Butik
Fotograf : Viktor Rimdal

Der udbrød Mandag sidst på eftermiddagen ild i en forladt butik på Vestergade i Horsens. Brandvæsen fik hurtigt styr på branden og politiet stoppet trafikken på gaden, så slukningsarbejdet kunne forgå i ro. Butikker har igennem en længere periode været forladt, så man formoder at branden er påsat.

24/07-2017 Trafik ulykke spærre delvis motorvejen - 2 kørt på sygehuset, Lyngby
Klokken : 14:35
Adresse : Helsingør motorvejen, Lyngby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 personer er kørt på sygehuset, efter en bil er kørt ind i en lastbil på Helsingørmotorvejen. Ulykken skete lige før Lyngby C og gav derfor også masser af kø på motorvejen nord på. Beredskab Øst, station Lyngby og Gentofte blev sendt til stedet, sammen med politiet, Ambulance og akutlægen.

24/07-2017 Vand i kælderen, Herlev
Klokken : 10:15
Adresse : Borgerdiget, Herlev
Melding : Oversvømmelse
Fotograf : Bjørn Nielsen

Efter en masse regn, måtte Beredskab Øst ud og suge vand op fra lindhøjskolen i Herlev. Med vandstøvsuger fik de suget vandet væk fra kælderen. Herefter kunne man pakke og forlade skolen igen.

24/07-2017 Bil mod bil - kvinde fløjet til sygehuset, Slangerup
Klokken : 09:11
Adresse : Hørup Skovvej/Roskildevej, Slangerup
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler kørt frontalt sammen på Hørup Skovvej nær Slangerup. En personbil skal ud fra en lille p plads, men overser at der kommer en modkørende bil. Ud over Frederiksborg Brand & Redning, politiet, ambulancer og akutlægen, blev også en lægehelikopter sendt til stedet. En person er bragt til Rigshospitalets traumecenter og er i kritisk tilstand. En anden person er komme lettere til skade. Vejen blev spærret helt af, mens politiets tekniske afdeling arbejdet på stedet sammen med bilinspektøren.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
24/07-2017 Voldsom brand på Avista Oils raffinaderi, Kalundborg
Klokken : 08:39
Adresse : Kalundborg
Melding : Bygn.brand-Industribygning
Fotograf : Josefine Kristensen

Politiet måtte mandag formiddag udsende varsel om at folk skulle gå ind og lukke døre, ventilation og vinduer. Det skyldtes at en voldsom brand var brudt ud på Avista Oils raffinaderi, og en kæmpe røgsky stod til vejrs. Vestsjællands Brandvæsen blev sendt til stedet for at slukke branden med i alt 60 brandfolk og 20 slukningskøretøjer. Branden blev slukket ned, og et større efterslukningsarbejde står nu på. Også frivillige fra Vestsjællands Brandvæsen er blevet kaldt ind for at hjælpe til, men også for at lave forplejning til de mange brandfolk.

23/07-2017 Mand druknet i Christianshavns vold, København
Klokken : 19:51
Adresse : Fabriksområdet, København
Melding : Redning - Drukneulykke
Fotograf : Anders Jensen

Søndag aften gik en person angivligt ud i volden på Christianshavn. Da manden ikke kom op igen, blev der slået alarm. Hovedstadens Beredskab indsætter 1 overfalderedder, og 2 dykkere ved ankomst. Efter kort eftersøgning finder de manden, og bliver hevet op på land. Her bliver der givet livreddende førstehjælp. Men mandens liv stod ikke til at redde. Da der kom meldinger om at der var set 2 personer i vandet, fortsatte dykkerne eftersøgningen. Men da man ikke fandt noget stoppede man og retunerede til stationerne.

23/07-2017 Brønddækslet var røget af pga vand, Lyngby
Klokken : 18:20
Adresse : Sorgenfrigårdsvej, Ishøj
Melding : ISL-Eftersyn
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, station Lyngby måtte afbryde aftensmaden, da en melding om massere af vand på Sorgenfrigårdsvej fossede op af en brønd, hvor brønddækslet var røget af. Da man ankommer, laver man et eftersyn, og kunne ligge brønddækslet ordentligt på, inden de igen forlod stedet.

23/07-2017 Brand i større kolonihavehus, Ishøj
Klokken : 16:38
Adresse : Lupinen, Ishøj
Melding : Bygn.brand-Kolonihavehus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mens regnen siler ned over det meste af København, måtte Østsjællands beredskab rykke ud til en større brand i et kolonihavehus i Ishøj. Da man ankommer, har flammerne godt fat, og en tyk røg stiger til vejrs. Hurtigt indsætter man 3 røgdykkerhold, som går igang med at bekæmpe ilden, og eftersøge efter personer og dyr. Man er i tvivl om nogle hunde skulle være i huset, men det få man bekræftet, at der ikke skulle være. Man laver vand forsyning fra tankvogn til sprøjte. Da man har bugt med flammerne, går man i gang med efterslukningen. Politiet møder på stedet, og et skadeservice firma bliver tilkaldt. Ingen kommer til skade ved branden

23/07-2017 Bil røg om på taget da 2 biler kørt sammen, Herlev
Klokken : 00:52
Adresse : Hjortespringvej / Persillehaven, Herlev
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler kørt sammen natten til søndag. Det resulteret i at den ene bil væltet om på taget. Ulykken sket i krydset Hjortespringvej og Persillehaven. Ingen kom noget alvorligt til. Beredskab Øst, kørte frem på stedet. Mens politiet optog rapport, tilså akutlægen og ambulance personalet de involveret parter. Brandfolkene fik vent bilen om og skubbet den ind til siden.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
22/07-2017 Voldsom brand i kælde, Gentofte
Klokken : 22:58
Adresse : Dalstrøget, Gentofte
Melding : ild i bygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Et ungt par kan nu vinke farvel til at skulle flytte ind i deres hus på Delstrøget, om få dage. Parret havet lige fået renoveret deres hus, da der opstod brand i kælderen. Da brandfolkene fra Beredskab Øst, ankom til stedet var kældrene overtændt. Hurtigt indsætter man 2 røgdykkerhold for at slukke branden. Det lykkes at få slukke branden, men kælderen udbrændte totalt og resten af huset har fået sod og røgskader. Politiet skal nu finde ud af, hvordan branden er opstået.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
InfoSeneste video
25.07.2017 / Politi / København24.07-2017 / FUH / Slangerup23.07.2017 / trafik ulykke / HerlevSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf
Ole J. Fotograf