Dato : 22. November 2017 Kl. 04:27
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 3

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,077
Nyeste bruger: Kim
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr :::: Tryk her for at se alle vores videoerReklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

21/11-2017 Eftersyn fortaget, Herlev
Klokken : 14:03
Adresse : Sidevolden, Herlev
Melding : Skorst.brand-Hårdt tag
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, station Ballerup måtte en tur til Herlev, for at lave et eftersyn på en skorsten. Da man ikke kunne finde nogen brand, kunne man hurtigt vende hjem igen.

21/11-2017 Bilbrand slukket med HT´er, Gentofte
Klokken : 13:02
Adresse : Sofievej, Gentofte
Melding : Ild i bil
Fotograf : Bjørn Nielsen

En bil gik i brand i en baggård på Sofievej i Gentofte. Da man ankommer til stedet, får man hevet en HT´er ud, og slukket branden. Herefter kunne brandfolkene pakke sammen og køre hjem igen.

21/11-2017 Mindre ulykke - en kørt på sygehuset, Lyngby
Klokken : 12:56
Adresse : Lundtoftegårdsvej / Akademivej, Lyngby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En varevogn og personbil kørte sammen i t-krydset Lundtoftegårdsvej og Akademivej. Ingen kom alvorligt til skade, dog kommer en person på sygehuset. Brandfolkene fra Beredskab Øst, station Lyngby kunne rydde op på stedet.

21/11-2017 Voldsom ulykke, København
Klokken : 08:42
Adresse : Ellebjergvej, København
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person er død efter at være blevet kørt over en lastbil.

Alarm 112 Danmark ønsker ikke at offentliggøre flere billeder fra stedet

20/11-2017 Mystisk lugt spærre sig, Gentofte / Lyngby
Klokken : -- : --
Adresse : Tværbommen, Gentofte / Lyngby Hovedgade, Lyngby
Melding : Ammoniak udslip
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det er lidt af en gåde hvorfra en lugt af ammoniak luft kommer fra. Både beboere i Gentofte og Lyngby kontaktede 1-1-2 for at fortælle der lugtede. Mens Brandfolk fra Beredskab Øst, undersøgte flere kælderrum i Gentofte, undersøgte deres kollegaer i Lyngby en kloak i en baggård. Man kontakter derfor også ” Nordvand ” som sendte folk ud for at hjælpe med at løse gåden. Da man havde sikret sig at der ikke var fare på færde, spulede man nogle kloaker igennem, inden man igen kunne forlade adresserne. Alle stationer fra Beredskab Øst, deltog i opgaven.

20/11-2017 Gammel ild brander i silo, Herfølge
Klokken : 14:03
Adresse : Lidemarksvej, Herfølge
Melding : Bygn.brand-Industribygning
Fotograf : Michael Vestergaard

Østsjællands Beredskab tilkaldes til Ild/gløder der ulmer i foder silo efter forrige brand her d 17 lugten derfra er til stor sene for beboerne da der udvikles olie i foder som få det til at lugte som gamle våde cigar æsker. Man vælger at vælte siloerne så de kan komme til at slukke ilden i siloen så der tilkaldes mere mandskab til hjælp med slukningen.

18/11-2017 Træ fjernet ind til siden, Klampenborg
Klokken : 19:36
Adresse : Schimmelmannsvej, Klampenborg
Melding : Redning andet
Fotograf : Bjørn Nielsen

Et træ var væltet ud over vejen i Klampenborg. Derfor måtte Beredskab Øst, station Gentofte ned og skære det i stykker. Herefter fjernede de det ind til siden.

18/11-2017 Juleen er komme til, Lyngby
Klokken : 15:00
Adresse : Lyngby Torv, Lyngby
Melding : Jul
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst måtte lørdag eftermiddag rykke ud. Men denne gang var der ikke snak om brand, ulykke eller folk i fare. Nej i dag skulle juletræet i Lyngby tændes. Og traditionens tro, skulle det ske fra stigen fra station Lyngby. Og det lykkedes også i år for borgmester Sofia Osmani, med sit tryllestøv at få lyset til at tænde på juletræet.

18/11-2017 Lastbil kørt ind i anden lastbil, Greve
Klokken : 05:33
Adresse : Køge Bugt motorvejen, Greve
Melding : Str. forurening-Olieudslip
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lørdag morgen blev Køge Bugt motorvejen mellem Greve N og Greve C delvis afspærret. Det skyldtes at 2 lastbiler var kørt sammen. I forbindelse med noget vejarbejde havde man op sat et tavleskilt på en lastbil. Af ukendte årsager overså en lastbil dette, og bragede ind i den. Østsjællands Beredskab blev sendt til stedet sammen med Politiet, da der var et større oliespild og oprydningsarbejde. Gennem det meste af lørdag morgen arbejdede man på stedet. Omkring kl. 08.00 kunne man igen melde, at man kunne åbne op igen helt.

17/11-2017 Ulykke lukke delvis vejen, Lyngby
Klokken : 17:27
Adresse : Lundtoftegårdsvej / Anker Engelundsvej, Lyngby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler kørte sammen ved Lundtoftegårdsvej og Anker Engelundsvej. Ingen kom noget til ved ulykken, men der var store materielle skader. Brandfolkene fra Beredskab Øst, fik skubbet bilerne ind til siden, mens Politiet afhørte vidner og de involverede parter.

17/11-2017 Mindre eftersyn af skorsten, Gladsaxe
Klokken : 17:10
Adresse : Vibevænget, Gladsaxe
Melding : Skorst.brand-Eftersyn
Fotograf : Bjørn Nielsen

Station Gladsaxe blev fredag aften sendt til mindre brand i skorsten. Men det viste sig hurtigt at der ikke var meget at komme efter, så man kunne hurtigt vende tilbage til stationen igen.

16/11-2017 Mand omkrommer i brand, Ballerup
Klokken : 20:44
Adresse : Hedeparken, Ballerup
Melding : Røg fra lejlighed
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person er omkommet i en brand. Alarmcentralen modtog alarmopkaldet omkring kl. 20:42, og hurtigt sender man Beredskab Øst, station Ballerup 1. og 2. udrykningen afsted, med meldingen om svag røglugt på en svalegang på 1 sal. Da brandfolkene ankommer, går de i gang med at finde frem til branden, og det viser sig at det brænder på 6. sal. Man sender brandfolk ind i lejligheden, og her finder man frem til en person. Personen bliver taget ud, og man begynder førstehjælp. Man kan desværre ikke redde manden, og han erklæres død. Branden bliver slukket, og man pakker sammen. Politiet overtager skadestedet sammen med Dansk Bygningskontrol.

16/11-2017 Gravid kvinde kørt galt, Gladsaxe
Klokken : 06:48
Adresse : Mosevej / Gladsaxevej, Gladsaxe
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En gravid kvinde er kørt på sygehuset, efter hun er kørt ind en parkeret bil. Ulykken skete torsdag morgen ved Gladsaxe. Beredskab Øst station Gladsaxe blev sendt til ulykken. Da kvinden var kommet ud af bilen og over i ambulancen, blev hun kørt på sygehuset. Brandfolkene fik ryddet op på stedet og fik bilerne ind til siden. Politiet optog rapport og afhørte vidner. Efter 30 minutters tid var oprydningen færdig og vejen igen åbnet op.

15/11-2017 Ild i skorsten gave røg alle steder, Herlev
Klokken : 22:20
Adresse : Klausdalsbrovej, Herlev
Melding : Røg fra tag
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredslab øst station Ballerups 1. Og 2. udrykning måtte rykke ud til røg fra tag. Og da de ankommer til afressen ser det også ud som om det brænder voldsomt under taget. Men en hurtig gennemgang af huset, viser at der er snak om en om utæt skorsten, hvor røgen kommer ind under tagpladerne. Derfor kan man hurtigt udlufte huset og forlade stedet igen.

15/11-2017 Ild i taget på autoværksted, Hillerød
Klokken :20:14
Adresse : Falkevej, Hillerød
Melding : Bygn.brand-Industribygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Onsdag aften modtog alarmcentralen en melding om at det røg fra et tag fra en autohandler i Hillerød. Hurtigt sender man mandskab afsted fra station Hillerød. Da brandfolkene ankommer til stedet, ryger det også meget fra taget. Man går igang med at finde frem til branden, og hurtigt finder man ud af hvor det brænder. Man arbejder nogle timer på stedet og vejen er derfor også afpærret. Da branden er helt slukket, kan man pakke sammen og forlade stedet igen. Det ser umiddelbart ud som om, at branden er opstået ved et arbejdsbord.

InfoSeneste video
14.11.2017 / Togulykke / Klampenborg11.11.2017 / Redning / København09.11.2017 / Politi / KøbenhavnSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Jan S Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf