Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 7

Brugere online: 0

Antal brugere: 811
Nyeste bruger: larsfp
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


ReklameInfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

01/04-2015 Bil oppe i en hæk, Brøndby
Klokken : 14:18
Adresse : højstens boulevard, Brøndby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Mathias Øgendal

Af uforklarlige årsager endte en bil oppe i en hæk. Men til alt held sker der ingen person skade. Bilen rammer dog et EL skab og DONG må rekvireres. Der sker lidt materiel skade så Vestegnens Brandvæsen rydder op på stedet.

01/04-2015 Lastbil ramte personbil, fjenneslev
Klokken : 11:57
Adresse : Vestmotorvejen, Fjenneslev
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : Michael Nordborg

Lige før middag gik det galt på Vestmotorvejen ved Fjenneslev. En lastbil kører op bag i en personbil som ender på marken efter sammenstødet. Ambulance og Sorø brandvæsen var hurtigt på stedet, heldigvis blev der ikke brug for det tunge grej til at få personen ud af bilen ud. Der var stor materiel skade på personbilen, lastbilen fik en flækket kofanger og kunne selv køre fra uheldet. efter en halv time var der fri bane igen. En person blev kørt til skadestuen.

Nye tider på Alarm 112 Danmark fra 1.1.2016
Som mange nok ved har man besluttet at flere brandstationer skal gå sammen i et fælles beredskab. Og mange er i gang med at løse den opgave, og man skal være klar d.1.1.2016. Fx har Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre, Rødovre, Tårnby, Frederiksberg og København slået sig sammen - Aarhus, Odder, Samsø og Skanderborg slår sig sammen – Roskilde, Greve, Solrød, Køge, Taastrup, Ishøj, Vallensbæk og Stevns slår sig sammen osv. osv. osv. .... Tryk på LÆS MER for at se hele nyheden
01/04-2015 Knivstikkeri, Brøndbyøster
Klokken : --: --
Adresse : Solkær, Brøndbyøster
Melding : Politiopgave
Fotograf : Mathias Øgendal

25 årig mand blev stukket flere gange med kniv. En ambulance ankom til stedet sammen med Politiet. Den 25 årig mand blev her efter kørt til Rigshospitalets Traumecenter. Politiet spærre derfor område af for at kunne gå efter spor. Der var tydlige blodpletter på vejen. politiet har anholdt formodet gerningsmand i sagen

31/03-2015 1 kørt på sygehuset efter ulykke, København
Klokken : 15:27
Adresse : på Nordre Fasanvej, København
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Jesper Villadsen

Københavns Brandvæsen måtte tirsdag eftermiddag rykke ud til 3 biler der var kørt sammen på Nordre Fasanvej. Den ene person klagede over at have ondt i nakken og derfor måtte personen på spineboard og køres på sygehuset. Vejen blev delvist spærret af mens der blev arbejdet på stedet. Politi, Ambulance og Akutlæge mødte på stedet.

31/03-2014 Ramte hinanden midt på vejen, Kværkeby
Klokken : 14:07
Adresse : Kværkebyvej, Kværkeby
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : Michael Nordborg

2 Biler ramte næsten hinanden frontalt. 2 bilister som kørte i hver sin retning på Kværkebyvej rammer at uforklarelige årsager hinanden midt på vejen. En falck redder kommer forbi uheldet lige som det er sket og får slået alarm. Begge biler får stor materielle skader. Heldigvis er der ingen der er kommet alvorligt til skade en person blev kørt til check på skadestuen

30/03-2015 Bil kørt ind i Falck ladvogn, Rødovre
Klokken : 22:37
Adresse : Roskildevej / Tårnvej, Rødovre
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mandag aften kørte en person bil op bag i en af Falcks ladvogne. En person kom til skade og måtte derfor på sygehuset. Vestegnens Brandvæsen blev tilkaldt for at rydde op på stedet, da sammenstødet gav en del materiel skade.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
30/03-2015 Person dræbt på motorvejen, Hørsholm
Klokken : 19:50
Adresse : Helsingør motorvejen, Hørsholm
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Jesper Villadsen

En tragisk arbejdes ulykke ramte mandag aften Helsingør motorvejen nær Hørsholm i sydgående retning. En kvinde blev dræbt under en lastbil, da hun arbejdede med afstribning på Helsingør motorvejen. Kvinden blev dræbt på stedet. Motorvejen blev derfor spærret af, da brandvæsen, ambulance og Politi arbejdede på stedet. En bilinspektør blev tilkaldt for at fastslå ulykken. Først sent på aftenen blev vejen åbnet igen.

De pårørende er nu underrettet.

30/03-2015 Brand i skorsten, Gladsaxe
Klokken : 19:25
Adresse : Buddinge Hovedgade, Gladsaxe
Melding : Skorstensbrand-Eftersyn
Fotograf : Jesper Villadsen / Christian Schmock

Gladsaxe Brandvæsen måtte også på gaden mandag adten, da en melding om brand i en skorsten indløb via 1-1-2. Da man kommer frem rejser man stigen med en mand i. Man får renset ud i skorstenen og her efter pakker man sammen og køre hjem igen.

30/03-2015 Stilads ved at ryge ned, København
Klokken : 19:21
Adresse : Peter Sabroes gade, København
Melding : Redning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mandag aften måtte Politiet afspærre dele af Peter Sabroes Gade af, da et stillads var ved at ryge ned. Københavns Brandvæsen måtte her efter rejse stigen op sådan at de kunne komme op og sikre stilladset sådan at det ikke røg ned. En beboer fortæller at det nu er 2. gang på 1 uge man har haft problemer med stiladset.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
30/03-2015 Brand på sikrede institution, Skibby
Klokken : 19:03
Adresse : Bakager, Skibby
Melding : Bygningsbrand institution
Fotograf : Mike Aalstrup

Fredag aften fik Frederikssund-Halsnæs brandvæsen en melding om brand i bygning på en sikrede institution. Brandvæsenet var hurtigt fremme på stedet og fik slukket branden. Der mødte også en del politi, ambulancer og en akutlæge op på stedet. Hvad der er sket og hvor mange der er kommet til skade vides ikke.

30/03-2015 Stillads var ved at vælte, Gentofte
Klokken : 17:45
Adresse : Skjoldagervej, Gebtofte
Melding : Eftersyn
Fotograf : Jesper Villadsen

Falck fra Gentofte fik en melding om at et stillads var ved at vælte ved Skjoldagervej. Man spærrede området omkring stilladset af og tilkalder firmaet der har stillet det op for at få det sikret

30/03-2015 2 Biler ramte hinanden, Gentofte
Klokken : 13:46
Adresse : Lyngbyvej / Lagergårdsvej, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler ramte hinanden ved Krydset Lyngbyvej og Lagergårdsvej. Det resulteret i at den ene bil endte ned af en lille skråning og endte med at side mellem skråningen og en bygning. I bilen sad en mor og hendes datter. Da Brandfolkene kom frem, klagede moren over hun havde ondt i nakken og derfor måtte man lave en skånsom udtagelse af hende. Føreren af den anden bil var ikke kommet noget til, ud over han var lidt forvirret. I sammenstødet ramte bilerne også en lastbil. Politiet, 2 akutlæger samt ambulancer mødte på stedet.

30/03-2015 Ild i Ny renoveret Villa, skelby
Klokken : 13:07
Adresse : Holløse Møllevej, Skelby
Melding : Bygningsbrand villa
Fotograf : Michael nordborg

En ejer af en Ny renoveret villa kan prise sig lykkelig for det ikke gik være. Kl 13:07 Får Næstved brand og redning en melding om ild i villa. Da man ankommer til stedet ryger det kraftigt fra taget på villaen, på grund af den kraftige vind rekvirer man straks assistance i for af en tankvogn og en sprøjte. Heldigvis får han hurtigt kontrol over ilden så den ikke når at brede sig til resten af huset. Naboer til huset får reddet 3 hunde ud som ikke kom noget til. ingen personer kom noget til ved branden da ejeren ikke var hjemme

30/03-2015 Skud mod leejlighed, København NV
Klokken : 02.45
Adresse : Stærevej, København NV
Melding : Politiopgave - Skud affyret
Fotograf : Bjørn Nielsen / Mathias Øgendal

Natten til søndag blev der affyret skud mod en lejlighed på Stærevej i KBH NV. Det er uvist hvem der gjorde det, hvor mange gerningsmænd der er og hvordan de er kommet væk fra stedet. Der er affyret omkring 3-4 skud. Området blev her efter spærret af mens Politiets teknikere og hunde undersøgte området. Ingen blev ramt af skuddene, men der var tydlige skud huller i hus muren og vinduet

Info


Seneste video
30.03.2015 / FUH / Rødovre30.03.2015 / Redning / KBH27.03.2015 / FUH / RingstedSE FLERE FILM HER
Fotografer
Leder  
Bjørn Sjælland
Fotograf :  
Michael T Fredericia
Dan Randers
Henrik Ringsted
Jesper V Gentofte
Philip Nordsjælland
Jens Lolland
Jonathan Bornholm
Michael C Bornholm
Michael N Sjælland
Michael V Sjælland
Michael H Vestegne
Mathias Ø Sjælland
Mike Sjælland
Niels Nordjylland
Ulf Midtjylland
AB Midtjylland
Patrick Esbjerg
Mikkel Tårnby
Christian Nærum
Jan Nærum
Henrik S Randers
Skripter  
Dorthe  
   

BLIV FOTOGRAF