Dato : 28. May 2017 Kl. 12:19
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 10

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,025
Nyeste bruger: Kraft2635
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

27/05-2017 Ild i hæk, slukke med HT´er, Lyngby
Klokken : 17:52
Adresse : Baunehøjvej, Lyngby
Melding : Naturbrand-Mindre brand
Fotograf : Bjørn Nielsen

En mindre brand i en hæk sendte også beredskab Øst, station Lyngby på gaden for 2. gang i dag. Da man ankommer på adressen ryger det også fra en hæk. Man får hentet en HT´er ud, og slukket branden. Det er uvist hvordan branden er opstået.

27/05-2017 Bil gik i brand under kørsel, Herlev
Klokken : 16:12
Adresse : Herlev ringvej, Herlev
Melding : Ild i bil
Fotograf : Bjørn Nielsen

En ældre herre kom kørende af Herlev Ringvej, da hans bil pludselig begynder at ryge. Han køre ind til siden. En buschauffør kom den ældre mand til undsætning med en pulverslukker, mens andre fik ringet 1-1-2. Da Beredskab Øst, station Ballerup ankommer til stedet efterslukker de. Herefter kan man igen forlade stedet.

27/05-2017 Pas på - Helleanlæg skyld i olie spild, Gentofte
Klokken : 06:47
Adresse : Klampenborgvej / Skovgårdsvej, Gentofte
Melding : Olie spild
Fotograf : Bjørn Nielsen

Ved Klampenborgvej og Skovgårdsvej er der et helleanlæg. Det fandt flere bilister også ud af her søndag morgen, da flere var kørt ind i det. En bilist var mere uheldig, for da han kørte ind i det, slog kanten på helleanlægget bilens bundkar op, og bilens olie begyndte at ryge ud. Beredskab Øst, station Gentofte måtte derfor ned og ligge kattegrus omkring bilen. Det kan være den lave sol der gør, at når man kommer rundt i svinget, kan man nærmest ikke se helleanlæget, og dermed køre man ind i det. Gentofte Vej og Park overtager sagen.

26/05-2017 Ild i villa, Lyngby
Klokken : 21:43
Adresse : Skolebakken, Lyngby
Melding : Røg fra Villa/Rækkehus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, station Lyngbys 1. og 2. udrykning rykkede sent fredag aften ud til en brand i en villa. Da man ankommer på adressen, sender men 2 røgdykkere ind med en ” Cobra ”. Man finder frem til et lukket værelse, og bruger Cobraen her. Det giver god effekt, og da man er sikker på branden er dæmpet, får man en HT´er ind, så man kan få slukket branden helt ned. Politiet møder på stedet, de afhører vidnet der har ringet 1-1-2, samt alle de andre der ved noget

26/05-2017 Ild i cykel som er ophængt på et cykelskur, Holmegaard
Klokken : 19:06
Adresse : Trollesgave, Holmegaard
Melding : Bygn.brand-Mindre brand
Fotograf : Ole Jørgensen

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning fik melding som lød på bygningsbrand, men på vej der ud, ændres den til brand i cykelskur. Det viser sig at ukendte personer har antændt en cykel som er ophængt på et cykelskur. Man får slukket branden.

26/05-2017 Ild i mindre container., Lyngby
Klokken : 18:24
Adresse : Kornagervej, Lyngby
Melding : Container i det fri-Brand
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, station Lyngby måtte rykke ud og slukke en brand i en mindre container. Man får slukket branden med en HT´er. Efter branden er slukket, skraber man lige de sidste rester ind til siden, før de køre hjem igen.

26/05-2017 Knallert udbrændt, Brøndby
Klokken : 16:45
Adresse : Tybjergparken, Brøndby
Melding : Brand-Mc/Knallert
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens beredskab bliver sendt ud til en knallert som brander, ved en fodbold bane. Da man ankommer holder man oppe ved vejen, og trækker vandslangen ned af en stejl bakke, og ind til fodbold banen, hvor knallerten står. Man for hurtigt slukket ilden og køre retur til stationen igen.

26/05-2017 Bus tabte alt sin olie, Holte
Klokken : 05:27
Adresse : Holte station, Holte
Melding : Str. forurening-Benzinudslip
Fotograf : Bjørn Nielsen

Tidlig fredag morgen måtte Nordsjællands Brandvæsen komme en buschauffør til hjælp. Buschaufførens bus havde nemlig tabt alt dens olie ud på vejen. Buschaufføren var kommet fra Gladsaxe, men først ved Holte opdaget han at noget var galt. Brandfolkene fik smidt ” kattegrus ” på og fejet det op igen.

25/05-2017 Grill kul skyld i brand, Lyngby
Klokken : 20:32
Adresse : Springforbivej, Lyngby
Melding : Naturbrand-Skråning/Grøft
Fotograf : Michael Larsen

En mindre brand i en busk, sendte Beredskab Øst, station Lyngby en tur på gaden. Da de ankommer på adressen, viser det sig, at der er lidt vej der ned. Derfor vælger men at lave et B/C angreb. Man kommer ned til branden, og får slukket ilden. Det viser sig at der er blevet smidt nogle grillkul, som så har antændt det tørre græs.

25/05-2017 bil og bus kørt sammen - 2 kørt på sygehuset, Allerød
Klokken : 17:33
Adresse : Sortemosevej / Nymøllevej, Allerød
Melding : FUH-Fastklemte LASTBIL/BUS
Fotograf : Bjørn Nielsen

Brandfolk fra Nordsjællands Brandvæsen måtte klippe taget af en bil hvor 2 personer sad i. Det skyldtes at kort forinden kørte de sammen med en Togbus i krydset Sortemosevej og Nymøllevej. Da brandfolkene har klippet taget af, sørger man for at de kommer over i ambulancen og køre dem på sygehuset.

25/05-2017 Mindre brand i bus, Næsby
Klokken : 15:56
Adresse : Sorøvej, Næsby
Melding : Brand-Lastbil/Bus
Fotograf : Ole Jørgensen

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning måtte rykke ud til melding om brand i bus. Det viste sig at være en mindre brand i et motorrum. Brandfolkene fik hurtigt slukket ilden, og kunne vende retur til stationen.

25/05-2017 Flere blev anholdt under fodbold, København
Klokken : -- : --
Adresse : København
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

Politiet tog ingen chancer da Brøndby og FCK skulle spille fodbold i Parken. Derfor mødte de talstærkt op for at skille de mange fans der var dukket op. Men det kom til ballade både før, under og efter kampen. Her måtte politiet trække deres stav, og flere blev anholdt. Ud på aften opløstes alle og der blev atter ro i Københavns gader.

25/05-2017 Knivoverfald, Ishøj
Klokken : 14:00
Adresse : Vejlebrovej, Ishøj
Melding : Politiopgave
Fotograf : Frank Karlsen

Politiet bliver sent ud til et rækkehus i Ishøj, da man har fået meldingen om et overfald. Da man ankommer til stedet viser det sig at en yngre mand er blevet stukket med en kniv. Ambulance og akutlæge bilen er naturligvis også på stedet. Og de køre den sårede mand på hospitalet med politieskorte.. Politiet er massivt tilstede derude og de undersøger de nærmere omstændigheder.

25/05-2017 / Ild i affaldsoplag / faxe
Klokken : 11:56
Adresse : Præstøvej, Faxe
Melding : Ild i container
Fotograf : Michael Vestergaard

Ild i stor bunke affaldsoplag da Midt- og Sydsjællands Brand og Redning ankom til lossepladsen fik de sig noget af en overraskelse da det ikke var en container men en meget stor bunke af affald men de fik de hurtig overblik over hvad der var gang i, de besluttede at kontakte den person som ejer pladsen og beder ham om at få et kørtøj til at komme og grave ud i bunken så man kan få spredt det som brander. Køretøjet ankom og man gik igang med at sprede affaldet ud og fik slukket det som brændte. Det tog ikke lang tid før det var slukket.

24/05-2017 Mand fundet dræbt, København
Klokken : -- : --
Adresse : Aldersrogade, København
Melding : Politi
Fotograf : Bjørn Nielsen

Københavns Politi blev onsdag aften sendt ud til Aldersrogade i København. Her havde man fundet en 70-årig mand stukket ned med kniv. Politiet fik alarmen omkring kl. 21, da en medarbejder på stedet og den dræbtes kone fandt manden. Politiet spærret derfor hele området af omkring ejendommen som huser flere forskellige kontorbygninger man kan leje sig ind på. Gennem hele natten blev der arbejdet på stedet. Natten igennem, og torsdag morgen har Politiet og Politihjemmeværnet bevogtet stedet.

InfoSeneste video
24.05.2017 / Brand / København24.05.2017 / Politi opgave / Tårnby21.05.2016 / Redning / SøllerødSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf
Ole J. Fotograf