Dato : 31. March 2017 Kl. 02:26
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,999
Nyeste bruger: ejer36
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

30/03-2017 Mindre ulykke spærre motorvejen, Gentofte
Klokken : 07:58
Adresse : Helsingør motorvejen, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler kørt sammen på Helsingør motorvejen torsdag morgen. Beredskab Øst, blev sendt ud til stedet sammen med Politi og ambulance. Motorvejen blev delvis spærrer af. Der var dog ikke sket ingen personskade så opgaven var hurtigt overstået.

30/03-2017 Påsat bil brand, Ishøj
Klokken : 00:01
Adresse : Østergården, Ishøj
Melding : Brand i bil
Fotograf : Frank Karlsen

Østsjællands beredskab blev klokken lidt over tolv sendt til ishøj, hvor der er ild i en bil. Da man ankommer til stedet er politiet allerede på stedet, og man begynder at slukke ilden. Det tager ikke lang tid før den erfarne brandmand har slukket ilden, og man skifter over til skum, så man er sikker på ilden er slukket helt. Kort tid efter køre man retur til stationen.

Video : Frank Karlsen / Se film her
29/03-2017 Brandmelder igen, ved en fejl, Gladsaxe
Klokken : 16:29
Adresse : Tavej, Gladsaxe
Melding : Brandmelder
Fotograf : Bjørn Nielsen

En brandmelder gik i gang på et seniorcenter, og hurtigt var Beredskab Øst på stedet. Men det viste sig at være en fejl melder, så de kunne hurtigt forlade stedet igen.

29/03-2017 Mand død under arbejdes ulykke, Gladsaxe
Klokken : 16:08
Adresse : Smørmosevej, Gladsaxe
Melding : Redn.-Fastklemt, Maskine o.l.
Fotograf : Bjørn Nielsen

En 53-årig mand er onsdag eftermiddag afgået ved døden, da han kom i klemme under en elevator. Manden var i gang med et eftersyn, da ulykken skete. Beredskab Øst, station Gladsaxe, ambulance, politi og akutlægen bliver sendt til stedet. Ulykken skete på Novozymes i Bagsværd

De pårørende er underrettet.

28/03-2017 Knallert sat i brand, Gentofte
Klokken : 21:09
Adresse : Gentofte
Melding : Brand-MC/Knallert
Fotograf : Jesper Villadsen

En mindre knallert brand og et lille bål, sende Beredskab Øst, station Gentofte på gaden. Da man ankommer til stedet, få man slukket begge dele med en håndslukker. Det er uvist hvorfor der er sat ild på en knallert og et bål der bare ligger og branden.

28/03-2017 Trafikulykke med fastklemt person, Mørkøv Kirkeby
Klokken : 18:55
Adresse : Nykøbingvej, Mørkøv Kirkeby
Melding : FUH-Fastklemt
Fotograf : Robert Lanther

2 personerbiler kører tirsdag aften sammen på Nykøbingvej i nærheden af Mørkøv Kirkeby. Den ene bil kører direkte ind i siden på en de anden bil og fortsætter direkte ind i et træ. formegentlig er der tale om den ene bil ikke har overholdt sin vigepligt.I den ene bil bliver en person teknisk fastklemt om må klippes fri. 1 person tilset på stedet i ambulancen og en person bliver lagt på båre med halskrave og bliver kørt til kontrol på hospitalet.

28/03-2017 Traktor og Personbil i ulykke, Glostrup
Klokken : 13:28
Adresse : Poul Bergsøes Vej, Glostrup
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens beredskab bliver kaldt ud til et færdselsuheld i Glostrup, hvor en personbil og en traktor har ramt hinanden. Føreren af personbilen bliver tilset af ambulancepersonalet, og bliver efterfølgende kørt på sygehuset for mindre skader. Vejen er spærret i begge retninger hvilket skaber en lille smule kø. Brandmændene får skubbet bilen ind til siden, og ryddet op på vejen, hvorefter man igen åbner op for trafikken, og man køre retur til stationen.

28-03-2017 Betjente stopper alt, Lyngby
Klokken : 12:00
Adresse : Klampenborgvej, Lyngby
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Folk på Klampenborgvej kunne tirsdag ikke føle sig helt sikre, især ikke hvis man ikke havde kørekort, fejl på bilen, eller måske havde glemt at betale sine afgifter på bilen. Det skyldtes at politiets elever i dag, lavet razzia. Eleverne stod der i nogle timer. Lidt efter kl. 14 kunne de igen pakke sammen og forlade stedet.

28/03-2017 Overså en bilist sin vigepligt og kørte galt, Karis
Klokken : 09:05
Adresse : vemmetoftevej, Karis
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Michael Vestergaard

Kl. ca. 09.05 overså en bilist sin vigepligt i krydset Vemmetoftvej og Tågerupvej i Karise, og blev påkørt af en hvid håndværkerbil, så kraftigt, at personbilen landede inde på en nærliggende heste fold, hvor bilen nedlagde et informationsskilt til Lægårdens Camping. Lejrchefen for Lægårdens Camping var også på stedet, for at se på de skader der var sket på skilte og fold. Begge biler kunne ikke selv køre derfra, og skulle flyttes med fejeblad. Der var ingen personskader, og sagen klarede de selv indbyrdes, så intet beredskab blev tilkaldt.

27/03-2017 Brandfolk kørte forgæves, Stouby
Klokken : 23:49
Adresse : Sanatorievej, Stouby
Melding : Automatisk Brandalarm
Fotograf : Viktor Rimdal

Brandfolkene fra Sydøstjyllands brandvæsen st. Hornsyld måtte kort for midnat mandag aften sætte kursen mod Sanatorievej, da der var en gået en automatisk brandalarm. Da man kommer frem viser det sig at der ikke er noget i det og man slår derfor alarmen fra og kører hjem igen.

27/03-2017 Ung mand død i trafikken, Glostrup
Klokken : 22:49
Adresse : Frederikssundsmotorvejen
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Frank Karlsen

En 21-årig ung mand mistede livet mandag aften på Frederikssundmotorvejen tæt ved Glostrup. 2 andre unge mænd i bilen blev lettere kvæstet, men dog ikke alvorligt. Den 21-årige unge mand blev slynget ud af bilen. Hovedstadens Beredskab blev sendt til stedet sammen med politi, ambulance og akutlæge. Motorvejen blev spærret af, mens en bilinspektør undersøgte stedet.

27/03-2017 Ild i bil, slukke med CAFS, Gladsaxe
Klokken : 21:55
Adresse : Vadstrupvej, Gladsaxe
Melding : Brand-bil i det fri
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, station Gladsaxe bliver sendt kl. 21:55 til en brændende bil. Da de ankommer, er bilen overtændt. Hurtigt får man rullet en "CAFS slange" ud, og får påbegyndt slukningsarbejdet. Da man har fået slukket branden, overtager politiet sagen.

27/03-2017 Mystisk røg sende brandfolk på gaden, Lyngby
Klokken : 15:24
Adresse : Kolonnevej, Lyngby
Melding : Eftersyn
Fotograf : Bjørn Nielsen

En borger blev lidt nervøs da en 20 m høj søjle af røg stod ud af en bygning. Derfor blev Beredskab Øst, sendt ned for at kigge på sagen. Men det viste sig at være en damp søjle, og der ikke var nogen fare på færde, men at man afprøvet en kompresser.

27/03-2017 2 biler i brand, Brøndby
Klokken : 00:34
Adresse : Daruplund, Brøndby
Melding : Brand i bil
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens beredskab blev kl 00:34 sendt til Brøndby, da man fik meldingen om en brand i en bil. Da man ankommer til stedet, viser det sig at der er ild i 2 biler, som holder ved siden af hinanden. Man begynder slukningen med det samme, og ca. 15 min efter er ilden slukket. Man vælger derefter at give bilerne skum, for at sikre de ikke antænder igen. Politiet er også tilstede, og de afsøger området med hunde. Der findes en mistænkelig genstand som man får sikret.

26/03-2017 Knivstikkeri og slagsmål, Tåstrup
Klokken : --:--
Adresse : Tåstrupgårdsvej, Tåstrup
Melding : Politiopgave
Fotograf : Frank Karlsen

Politiet bliver kaldt ud til Tåstrupgårdsvej, da man har fået meldingen om en større gruppe som er kommet op af toppes. Hvad der præcist er sket vides ikke. Men en bliver kørt på skadestuen med knivstik. Politiet er massivt til stede, og har spærret et større område af. Der søges i området med flere hunde.

InfoSeneste video
30.03.2017 / Brand / Ishøj26.03.2017 / Brand / Gladsaxe25.02.2017 / Trafik ulykke / GlostrupSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf