Dato : 23. February 2017 Kl. 21:37
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 5

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,982
Nyeste bruger: Aase10
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

23/02-2017 5 biler kørt sammen, Gentofte
Klokken : 15:40
Adresse : Motorring 3, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Motorvejen ved Jægersborgvej ved Gentofte blev i dag spærret af. Det skyldtes at 2 trafikulykker skete samme sted. Beredskab Øst blev sendt til stedet, sammen med politi og ambulance. Til alt held sker der ingen personskader.

22/02-2017 Voldsom brand i villa, Brøndby
Klokken : 19:48
Adresse : Bækkelunden, Brøndby
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens beredskab bliver kaldt ud til en villa ved Bækkelunden, da man kommer til stedet, er det virkelig voldsomt og ilden har rigtig godt fat i hele huset. Man skynder sig at bekæmpe ilden, og gør alt hvad man kan for at den ikke skal sprede sig til de andre huse, som ligger tæt rundt om. Politiet afspærrede et større område af, da røgen og gløderne var over et bredt område. Efter en times tid, har man så godt styr på ilden at der ikke længere er nogen fare for at den spreder sig. Huset står desværre ikke til af kunne reddes. Sluknings arbejdet vil stå på i flere timer endnu.

Video : Frank Karlsen / Se film her
22\02-2017 To biler kørt sammen, Korning
Klokken : 15:15
Adresse : Merringvej/Korningvej/Klaks møllevej, Korning
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : ULF

Omkring kl. 15:15 kørte en bil ud for ubetinget vigepligt fra Merringvej, hvor en bil kørte ind i en anden bil, som kørte på Korningvej i Korning.
Der skete kun materiel skade på bilerne og en blev til set i en ambulance, men ambulancen kørte fra stedet uden nogle tilskade kommen.
Politiet optog rapport og fik bilen indtil siden.

22/02-2017 Bil kørte op i en anden, København
Klokken : 14:41
Adresse : Leifsgade, København
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mikkel Johansen

Onsdag eftermiddag kørte en bil op i den forankørende. Hovedstadens Beredskab blev sendt til adressen med melding om en patient med nakkesmerter. Ambulance folkene var hurtigt på stedet og fik sat krave om nakken så den var fikseret og så blev føren ført langsomt ud af bilen. Brandfolkene sørgede for trafikken omkring ulykken, og fik bilen ind til siden. Man kunne hurtigt pakke sammen og returnere til stationen.

22/02-2017 Scooter brændt af, Ballerup
Klokken : 02:18
Adresse : Frederikssundmotorvejen frk 2, Ballerup
Melding : Brand i Scooter/Knallert
Fotograf : Frank Karlsen

Beredskab Øst bliver sendt ud til Frederikssundmotorvejen, hvor der er melding om en scooter i brand. Da man ankommer ligger den oppe på skråningen, hvor branden så småt har fået fat i græsset, og er ved at udvikle sig. Man får dog hurtigt branden slukket igen, og kører kort tid efter retur til stationen.

21/02-2017 Bil muligvis påsat, Tårnby
Klokken : 22:41
Adresse : Saltværksvej/Bøjlevej, Tårnby
Melding : Bil i brand
Fotograf : Mikkel Johansen

Tirsdag aften blev Tårnby Brandvæsen sendt til ild i bil. Ved ankomst stod bilen og brændte fra venstre bagende. Man indsætter et røgdykkerhold med 1 HT'er. Da branden bluser lidt op, vælger man at montere til skum. Københavns Politi mødte på stedet og tilkaldte hundepatrulje og ladvogn til at få transporteret bilen til efterforskning. Brandvæsnet kunne pakke sammen og returnere til stationen.

Dette var samtidig første kørsel1/tur for Tårnby Brandvæsens nye autosprøjte M2
21/02-2017 2 biler i uheld, Ishøj
Klokken : 20:12
Adresse : Østergården, Ishøj
Melding : Trafik uheld
Fotograf : Frank Karlsen

Østsjællands beredskab samt politi og ambulance, bliver kaldt ud til et færdselsuheld ved Østergården i Ishøj. Da man ankommer er personerne selv kommet ud af bilerne, dog er den ene kommet lettere tilskade, og bliver derfor tilset af ambulancepersonalet, og efterfølgende taget med ind i ambulancen. Brandfolkende rydder hurtigt op på vejen, og for fjernet bilerne forsvarligt ind til siden, og køre kort efter retur til stationen. Politiet bliver på stedet, for at afhører vidner.

21/02-2017 Røveri med kniv mod guldsmed, Brædstrup
Klokken : 16:18
Adresse : Bredgade, Brædstrup
Melding : Røveri
Fotograf : ULF

Kort før kl. 16:18 kom der en person med en kniv ind til Guldsmeden på Bredgade i Brædstrup.
Person for nogle smykker og nogle kontanter med fra stedet.
Person løber om til Enghavevej, hvor person bliver samlet op af en sort Mercedes, som køre hurtig fra stedet i ukendt retning.
Politiet søger efter en person, som beskrives 20 til 25 år gammel og iført en to farvet trøje, der var grå øverst og sort forneden.

21/02-2017 Mindre ulykke, Lyngby
Klokken : 08:43
Adresse : Lundtoftegårdsvej, Lyngby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, station Lyngby blev tirsdag morgen kald ud til et mindre færdselsuheld på Lunftoftegårdsvej. Da en ambulance ankommer, undersøger de en person, som frikender for skader, så der bliver ikke brug for brandvæsenet, som kan køre tilbage til stationen.

21/02-2017 Lastbil påkørte træer, Albertslund
Klokken : 08:22
Adresse : Vallensbæk Torvevej, Albertslund
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens beredskab bliver kaldt ud til et færdselsuheld, hvor en lastbil har påkørt flere træer. Man for ryddet op på vejen, og sikret sig fri passage igen, til de andre billister. Politiet bliver på stedet, og spærre det ene spor, da lastbilen stadig holder på vejen. Man afventer autohjælp.

21/02-2017 Brand gik ud af sig selv, Glud
Klokken : 03:53
Adresse : Glud Kirkevej, Glud
Melding : Skorstensbrand - Hårdt tag
Fotograf : Viktor Rimdal

Der var natten til tirsdag gået ild i en skorsten i Glud. Branden havde givet lidt røg inde i huset, som havde sat gang i husets røgalarm og vækket husets beboere. De kunne dog ikke rigtig forstå hvorfor den var gået igang, men opdagede ved et tilfælde at der kom gløder fra skorstenen og ringede derfor 1-1-2. Da brandvæsenet ankom var branden dog gået ud igen og der var ikke noget at se for dem.

21/02-2017 Falsk brandalarm fik brandfolkene op, Juelsminde
Klokken : 01:53
Adresse : Palsgaardvej, Juelsminde
Melding : Automatisk brandalarm
Fotograf : Viktor Rimdal

Brandfolkene fra Klakring måtte tirsdags morgen tidligt op, da der var en automatisk bandalarm der var gået igang. Da man kommer frem viser det sig heldigvis at det bare var en fejl på systemet og der ikke var ild i noget.

20/02-2017 Eftersøging af forsvundet person, København
Klokken : 18:11
Adresse : Bådehavnsvej, København
Melding : Redning-Andet
Fotograf : Frank Karlsen

Politiet afsøger et område omkring Bådehavnsvej, både til fods men også med flere hunde. Man tilkalder Hovedstadens beredskab så man kan få nogen dykkere i vandet. Man finder ikke noget under afsøgningen. Politiet stopper med at afsøge til fods efter nogen timer, men forsætter med at afsøge området med hundene. Man tilkalder endnu en hundevogn så man nu er 3 hundepatruljer på stedet.

Personen er endnu ikke fundet.

20/02-2017 Voldsom arbejdes ulykke, Gentofte
Klokken : 11:06
Adresse : Gersonsvej, Gentofte
Melding : Bygn.brand-Industribygning
Fotograf : Morgens Flindt og Bjørn Nielsen

En voldsom eksplosion fandt sted mandag formiddag på Gersonsvej i Gentofte. Hurtigt var Beredskab Øst også på stedet. Men Peter M. Andersen var den første der ankom til stedet, da han var i huset overfor. Vi snakkede med Peter M. Andersen, som fortalte at det første han så var en mand, der kravlede op af hullet. Manden blødte meget fra ansigtet. Peter M. Andersen prøvede at komme ind til ham, men måtte ligge et større jern hegn ned, så han kunne komme ind. Og det næste han så var de 2 andre komme op nede fra hullet, i den elevator der førte ned. Den ene mere såret end den anden. Peter M Andersen fortæller ” det var ikke et kønt syn”. ” Den enes hånd på den ene mand, så helt smadret ud ” fortæller Peter M Andersen. Flere personer kom til for at hjælpe. ” Manden på alarmcentralen blev ved med at sige at jeg ikke måtte lægge på”. ” Tiden var lang, syntes jeg, men de første redningsmandskaber der kom var en stor brandbil som hurtigt kom dem til hjælp ”

Gennem hele formiddagen blev der arbejdet på stedet, og EOD blev tilkaldt, for at sprænge det sidste dynamit væk. Det var tydeligt at se at Peter M Andersen var berørt af situationen. I ialt 3 personer er komme tilskade og bragt til sygehuset.

19/02-2017 Røveri af rutebil, Nr. Snede
Klokken : 19:36
Adresse : Egeholmvej, Nr. Snede
Melding : Røveri af bus
Fotograf : ULF

Søndag aften omkring kl 19:30 kommer der en person ind i en bus på bus holde pladsen Engholmvej i Nr. Snede, hvor person tager en kniv frem og truer chaufføren og nogle få passagerer af bussen inden person kørte af stedet.
Politiet oplyser at de har fået standset bussen på E45 ved Rødekro på vej syd på ,efter de en længere bus jagt og brug af sømmåtter.
Da bussen holdte stille prøvede person af løb fra stedet, men blev hurtigt fanget og anholdt.

InfoSeneste video
22.02.2017 / Brand / Brøndby19.02.2017 / Brand / Herlev18.02.2017 / Trafik ulykke / GentofteSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Jan Fotograf
Rune Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Frederik Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf
Viktor Fotograf