Dato : 20. September 2017 Kl. 02:11
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,069
Nyeste bruger: phn1953
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr :::: Tryk her for at se alle vores videoerReklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

18/09-2017 Person funde død i en å, Valby
Klokken : 18:08
Adresse : Engdals Alle / Landlystvej, Valby
Melding : Redn.-Drukneulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person er fundet død i en å ved Valby. Hurtigt sender man Hovedstadens Beredskab til stedet for at få personen op. Politiet spærrer området af for at undersøge stedet. Også politiets teknikere bliver tilkaldt, da man skal finde ud af om det er et uheld eller forbrydelse. Det viser sig at der er snak om et uheld.

18/09-2017 Uheld på Amagermotorvejen, Hvidovre
Klokken : 11:49
Adresse : Amagermotorvejen afkørsel (22), Hvidovre
Melding : Trafik uheld
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens beredskab bliver kaldt ud til Amagermotorvejen, hvor 2 biler er kørt galt. Der er umiddelbart ikke store skader på bilerne, og det virker til ingen er kommet noget alvorligt til. Man får hurtigt ryddet op på vejen, og flyttet bilerne forsvarligt ind til siden.

18/09-2017 Kvinde død i brand, Gladsaxe
Klokken : 02:14
Adresse : Vadgårdsvej Gladsaxe
Melding : Røg fra lejlighed
Fotograf : Frede Lundstrøm

En kvinde er omkommet i en lejlighedsbrand i Gladsaxe. Beredskab Øst, fik melding kl. 0224. Da de ankommer sender man 1 røgdykkerhold ind i lejligheden og finder kvinde. Man få hende ud, men hendes live stå ikke til at redde. Man få slukke branden i lejligheden. Politiet overtager stedet.

17/09-2017 Vand stoppe trafikken, Gentofte
Klokken : 14:56
Adresse : Gersonsvej / Hellerupvej, Gentofte
Melding : Oversvømmelse
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det kraftige regnvejr gav problemer. Ved Hellerup station under viadukten, havde vandmasserne stoppet kloakkerne og der med gjort så man ikke kunne komme under. Lyngbys F1, måtte derfor ud og finde kloakkerne og fjerne blade mv., sådan at vandet igen kunne løbe igennem og bilerne kunne komme under viadukten. Brandfolkene sendes hjem igen, og Nordvand overtager stedet for at sikre sig alt vandet kommer helt væk.

17/09-2017 Melding om brand viste sig at være en fejl, Gentofte
Klokken : 14:15
Adresse : Dalstrøget, Gentofte
Melding : Container i det fri-Brand
Fotograf : Bjørn Nielsen

Kl. 14:14 modtager Beredskab Øst, endnu en melding om brand i et skur. Da man ankommer til adressen, viser det sig at der ikke er snak om brand, men en brandalarm der er gået i gang. Man finder frem til den, og slukker den. Det viser sig at der faktisk har været brand i bygningen før, hvor skurvognen hørte til

17/09-2017 Ild i tagryg kan muligvis være lynnedslag, Gentofte
Klokken : 13:24
Adresse : Ellegårdsvej, Gentofte
Melding : Røg fra Villa/Rækkehus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Vejret ændret sig massivt fra sol, søndag middag over København, til voldsomt skybrud, torden, hagl og lyn. Og det var formentligt et lyn der slog ned i et hus i Gentofte. Kl. 13:24 får Beredskab Øst, en melding om at det ryger fra en tagryg på Ellegårdsvej. Hurtigt får man sendt station Gentoftes tanksprøjte og stige afsted. Derudover sender man tanksprøjten med fra Lyngby. Da brandfolkene ankommer til stedet, går man hurtigt i gang med at slukke branden. Lyngbys stigevogn bliver rekvireret. Det gør skadeservice også. Henover nogle timer, arbejder man på stedet med at slukke branden, og lave værdiredning. Og først omkring kl. 17:30 kan man igen forlade stedet.

17/09-2017 Mand mister herredømmet over bil, Hørve
Klokken : 08:51
Adresse : Nygårdsvej 1, Hørve
Melding : El-instal.-Brand-Anlæg
Fotograf : Robert Lanther

En ældre herre mistede søndag morgen heredømmet over sin bil i Hørve, formentlig fordi han havde fået et ildebefindende. Manden rammer først en postkasse og et skraldestativ for til sidst at ende i en transformerstation.
Meldingen lød på at der var brand i transformerstationen. Ved brandvæsenets ankomst var der ingen brand og en ambulance var ved at tilse manden i bilen. Brandfolkene hjalp med at få manden ud og sikrede at der ikke var sket andre skader på stedet.

16/09-2017 Markræs gik galt, Kokkedal
Klokken : 14:46
Adresse : Gunderødvej, Kokkeldal
Melding : Naturbrand-Mark, Høstet
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det gik helt galt, da en bil kørte ræs på en mark. For bilen fik antændt marken, men ikke nok med det, gik der også ild i bilen. Man får ringet 1-1-2 og da Nordsjællands brandvæsen ankom, havde flammerne også godt fat i mark og bil. Man får hevet nogle ht' er ud, og går i gang med at slukke branden på marken og i bilen.

16/09-2017 Åbent Hus på station Øst, Ballerup
Klokken : 10:00
Adresse : Station Øst, Ballerup
Melding : Åbent Hus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst station Ballerup kunne i dag, lørdag slå dørene op, så man kunne komme ind og se stationen. De helt unge kunne prøve at sprøjte med vand, slukke brand, kravle gennem røgdykkerbanen og meget andet. Alle stationer har haft åbent hus henover sommeren. Også Ballerup havde mange besøgene

15/09-2017 Større færdselsuheld, Brøndby
Klokken : 03:19
Adresse : Roskildevej, Brøndby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens Beredskab måtte ud at køre, denne gang var der sket et større færdselsuheld i et kryds på Roskildevej i Brøndby (tæt på Scandic hotel), hvor en lastbil og en personbil er kørt galt. Vejen bliver spæret totalt af i mens man arbejder på stedet. Flere ambulancer var på stedet sammen med akutlægen, og flere politifolk. En bil-inspektør bliver os tilkaldt. 1 person bliver kørt på skadestuen med kørsel 1 sammen med akutlægen og politi eskorte.

15/09-2017 Bus lækkede olie, Ishøj
Klokken : 02:53
Adresse : Vejlebrovej, Ishøj
Melding : Olie på vejen
Fotograf : Frank Karlsen

Østsjællands beredskab bliver sendt ud til Ishøj station, da en bus som er gået i stykker, har tabt en del olie ud på vejen. Man for smidt en masse kattegrus ud over det hele, som man begynder at feje og blande med olien, så det kan suges op. Efter en halv times tid forlader man stedet igen.

14/09-2017 Bil kørt ind i anden bil, Gentofte
Klokken : 17:44
Adresse : Helsingør motorvejen, Gentofte
Melding : Min. forurening-v/FUH
Fotograf : Bjørn Nielsen

En mindre ulykke spærrede det ene spor på Helsingør motorvejen ind mod København. 2 biler var kørt sammen, men der skete dog ingen personskade. Beredskab Øst, blev sendt til stedet, sammen med Politiet og en skiltevogn.

12/09-2017 Bombetrussel i lufthavnen, København
Klokken : --:--
Adresse : Københavns lufthavn, Kastrup
Melding : Politiopgave
Fotograf : Kim J Jørgensen

Tirsdag morgen blev Københavns Politi & Tårnby brandvæsen sendt til Københavns lufthavn. En mistænkelig pakke var blevet observeret i terminal 2. Terminal 2, samt et større område omkring terminal bygningen blev spærret af. EOD (Rullemarie) blev ligeledes tilkaldt. Tårnby brandvæsens 1.udrykning holdt standby på airside, mens 2. udrykningen holdt standby for an administrationsbygningen. Det viste sig, at pakken var harmløs. Efter et par timer blev området åbnet igen. På skadestedet mødte desuden ambulance, samt akutlæge.

11/09-2017 Personbil og lastbil i større uheld. Høje-tåstrup
Klokken : 21:19
Adresse : Hveen Boulevard, Høje-Taastrup
Melding : Trafikulykke
Fotograf : Frank Karlsen

Østsjællands Beredskab bliver kaldt ud til et voldsomt trafikuheld, hvor en personbil og lastbil er kørt galt. Personbilen har taget stor skade men umiddelbart er ingen kommet noget alvorligt til. Der kommer en del politi til stedet, da der er mistanke om nogen er undsluppet fra ulykken. efter ca en time forlader man stedet igen.

11/09-2017 Ild i større omgang halmballer, Næstved
Klokken : 02:33
Adresse : Kirkebjergvej, Næstved
Melding : Bygn.brand-Gård
Fotograf : Bjørn Nielsen

Kl. 02:33 natten til mandag, bliver Midt- og Sydsjællands Brand & Redning kaldt ud til en brand i noget halm. Da man ankommer til stedet, brænder det kraftigt i en større omgang halmballer som står oplagret. Hurtigt går man i gang med at slukke branden, men da det er halm, må man skille det hele ad. Kl. 04:15 bliver det frivillige Beredskab tilkaldt for at hjælpe til med slukningen og lidt forplejning. Man spreder halmen ud over en større mark overfor, så man kan få slukket det. Beredskabsstyrelsen bliver også tilkaldt, med en tankvogn. Gennem hele morgenen og op af dagen, arbejder man på stedet.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

InfoSeneste video
11.09.2017 / Brand / Næstved07.09.2017 / Oversvømmelse / Lyngby03.09.2017 / Brand / TaastrupSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Jan S Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf