Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 10

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,853
Nyeste bruger: HansHenrik
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© DAFOR.DK

© TIDENDE.DK

© SCANFOR.DK

© ISHØJ-BRAND.DK

© ØSTSJÆLLANDS BEREDSKAB

© ALARM 112 DANMARK

Kommerciel statistik
InfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

23/10-2016 Bil endte på siden på motorvej, Hørsholm
Klokken : 11:51
Adresse : Helsingør Motorvejen, Hørsholm
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Jesper Viladsen

Et færdselsuheld spærrede sporene på Helsingørmotorvejen søndag ved 12-tiden. Bilen var endt på siden, derfor blev brand, politi og redningsmandskab sendt til stedet. Efter man får tilset føreren i ambulancen, bliver der ryddet op på skadestedet.

23/10-2016 Person redde ud af brændende, Herlev
Klokken : 06:51
Adresse : Vindebyvej, Herlev
Melding : Røg fra lejlighed
Fotograf : Bjørn Nielsen

Da brandfolk fra Beredskab Øst, ankommer til en brændende lejlighed, får de travlt med at få redningsliften rejst. Det skyldtes at på altanen til den lejlighed står en klasse 1 person, som hurtigt skal ned. Man får personen ned og overgivet til ambulance personalet. Mens personen bliver reddet ud, sender man røgdykkerhold op i lejligheden på 2. sal for at slukke branden. Politiet går i gang med at lukke vejen, mens der arbejdes på stedet. Det er endnu uvist hvorfor og hvordan branden er opstået. Man arbejder på stedet det meste af morgenen.

22/10-2016 Bil slukket af kvik borger, Tårnby
Klokken : 20:50
Adresse : Thyges Vænge, Tårnby
Melding : Ild i Bil
Fotograf : Stefan

Lørdag aften begyndte en bil at ryge, derfor vælger en kvik borger at bruge sin pulverslukker. Ved ankomst demontere brandvæsnet bilens batteri, og sørger for der ikke er brand i motoren. Man kan kort efter pakke sammen og returnere til stationen. Tak til Stephan for billederne.

22/10-2016 1000 L. Kemikalie beholder var tæt på at eksploderer, Hedensted
Klokken : 17:07
Adresse : Gesagervej, Hedensted
Melding : Større Forurening Kemikalieudslip
Fotograf : Viktor Rimdal

Et ukendt kemikalie var blevet blandet sammen med et andet i en 1000 liters palletank, dette udviklede tryk og gjorde at tanken var i fare for at eksplodere. Sydøstjyllands brandvæsen var derfor tilkaldt for få styr på situationen, de hældte stoffet over i nogle andre beholdere så stoffet havde plads til at udvide sig.

22/10-2016 2 ramt af skud, Tingbjerg
Klokken : 16:31
Adresse : Langhusvej, Tingbjerg
Melding : Politiopgave - Skud
Fotograf : Bjørn Nielsen

Københavns Politi modtog et alarmopkald om skyderi i Tingbjerg. 2 personer er ramt af skud (den ene blev ramt i brystet, og den anden i armen) og bliver kørt på sygehuset. Hurtigt sender politiet flere patruljer og ambulancer frem på stedet. Man spærrer et større område af på Tingbjerg torv. Politiets teknikere og hunde bliver kaldt frem til stedet for at undersøge gerningsstedet. Det gør man gennem hele aftenen

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
22/10-2016 Boligblok evakueret under kælderbrand, Taastrup
Klokken : 00:37
Adresse : Eigtveds Alle, Taastrup
Melding : Ild i kælder
Fotograf : Robert Lanther

Østsjælland Beredskab bliver natten mellem fredag og lørdag kaldt til en kælderbrand på Eigtveds Alle i Taastrup. Branden udvikler ret meget røg og beboerne fra den pågældende blok bliver vækket af politiet og bliver i første omgang evakueret til en opgang. Efterfølgende ankommer politiets venteplads/evakueringsbus hvor de ramte beboere kan komme indenfor i varmen.
I løbet af 20-30 minutter er branden i kælderen slukket og der iværksættes udluftning i de mange røgramte opgange og lejligheder. Efterfølgende pakkes der sammen og skadeservice overtager skadestedet.

21/10-2016 Gas-gadelygter brændt ud, Klampenborg
Klokken : 12:24
Adresse : Fabritius Allé, Klampenborg
Melding : EL-instal.-Brand-Mindre
Fotograf : Bjørn Nielsen

På Fabritius Allé i Klampenborg stå der gas-gadelygter. Men for en er det slut. Det sker fredag efter middag da der udbrød brand i en af dem. En lampe der er ved at være sjælden på de danske veje. Beredskab Øst, station Gentofte måtte rykke ud og slukke branden i lygten, som havet godt fat da brandfolkene ankom til stedet.

21/10-2016 To biler sat i brand, Herlev
Klokken : 03:22
Adresse : Perikumhaven, Herlev
Melding : Brand -bil i det fri
Fotograf : Bjørn Nielsen

Igen i nat måtte brandfolk fra Beredskab Øst, station Ballerup rykke ud til melding om brand i bil. Da man ankommer til stedet, viser det sig at det er 2 biler der brænder. Man får hevet 2 HT´er ud og går i gang med at slukke branden. Politiet møder på stedet og begynder at afhøre vidner. Da branden er helt slukket, pakker brandfolkene sammen og køre hjem. Det er tydeligt at se, at branden i bilerne er påsat, da bilerne ikke holder ved siden af hinanden og begge brænder.

21/10-2016 Volsom ulykke, København
Klokken : 03:05
Adresse : Vigerslev Alle, København
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Natten til fredag skete en ulykke på Vigerslev Alle i København. I bilen med alt for høj fart, var 4 unge personer. En person blev slynget ud af bilen og ud på vejen. Mens 3 andre sad i bilen. Da redningsmandskabet ankom til stedet, var der ikke meget at gøre. En akutlæge kunne erklære de 3 personer døde på stedet. Personen som blev slynget ud af bilen blev hurtigt kørt til Rigshospitalets Traumecenter. Området omkring ulykken blev spærret af mens en bilinspektør blev tilkald for at klar lægge omstændighederne omkring ulykken.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
20/10-2016 Vinkelsliber skyld i brand, Uldum
Klokken : 14:35
Adresse : Højskolebakken, Uldum
Melding : Bygn.brand-Etageejendom
Fotograf : Viktor Rimdal / ULF

Torsdag eftermiddag udbrød der brand i etageejendom på Højskolebakken i Uldum efter en person havde brugt en vinkelsliber, som havde antændt et gulvtæppet.
Brandfolkene fra Tørring måtte havde assistance med tankvogn fra Vejle og en lift fra Horsens. Da det var meget svært at slukket branden, da det havde bredt sig etageadskillelse i bygning, så brandvæsen måtte bruge en motorsav til at skære gulvet op for de kunne slukke branden.
Under sluknings arbejde fik en af brandfolkene det dårligt efter havde få noget i hovedet og blev sendt med en ambulance på sygehuset.

20-21/10-2016 Hele Østjylland til slukning af brand, Højbjerg
Klokken : 13:28
Adresse : Michael Drewsensvej, Højbjerg
Melding : Bygn. brand industribygning
Fotograf : Christian Nielsen/ Viktor Rimdal

Der opstod Torsdag først på eftermiddagen brand i en bil, i forbindelse med noget svejsearbejde. Branden spredte sig hurigt til halen den stod i og bredte sig videre til de andre haller. Brandstationer fra næsten hele Østjyllands brandvæsen samt Beredskabsstyrelsen Midtjylland deltog i slukningsarbejdet. Først sent Torsdag aften kom branden under kontrol og man kunne derfor sende nogle af brandbilerne hjem. Slukningsarbejdet forsatte det meste af fredagen.

19/10-2016 Ild i poser med savsmuld, Herlev
Klokken : 22:08
Adresse : Tvedevangen, Herlev
Melding : Affaldsoplag i det fri - Brand
Fotograf : Bjørn Nielsen

Kort efter Ballerup havde meldt sig klar, indløber endnu en melding. Denne gang er det melding om brand. Nogen havde sat ild til nogle poser med savsmuld i op af en mur på Lindehøjskolen. Ballerups M1 var lige i nærheden, og de var hurtigt fremme og kunne få slukket branden. Da røgen spredte sig ind på skolen, gik også brandalarmen i gang. Man får slukket branden, og nulstillet brandmelderen, og herefter kunne man køre hjem igen.

19/10-2016 3 biler kørt sammen, Herlev
Klokken : 21:37
Adresse : Herlev Hovedgade, Herlev
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

3 biler kørte sammen onsdag aften i Herlev. 4 Ambulancer og Akutlægen blev sendt til stedet sammen med Beredskab Øst, station Ballerup og Politiet. Da man ankommer til stedet, viser det sig at ulykken ikke var så voldsom først antaget. Man får skubbet bilerne ind til siden, og rydder krydset mens 3 personer bliver kørt på sygehuset.

19/10-2016 Blev stukket ned efter et skænderi, Århus V
Klokken : 18.34
Adresse : Kappelvænget, Århus V
Melding : Politiopgave - Knivstikkeri
Fotograf : Christian Nielsen

To personer blev onsdag aften stukket ned med kniv foran Fakta på Kappelvænget i bydelen Århus V efter et skænderi,
Hvad årsagen til skænderiet er, vides ikke, men personerne blev kørt på sygehuset.
En tredje person er blevet slået med et slagvåben, men er kun kommet lettere til skade.
Politiets teknikere har arbejdet det meste af onsdag aften på stedet for at sikre spor.

Opdatering
Den ene person er ifølge Østjyllands politi afgået ved døden søndag morgen.

19/10-2016 Ild i lejlighed - beboer evakueret, Glostrup
Klokken : 15:55
Adresse : Leddet, Glostrup
Melding : Bygningsbrand, Etagejendom
Fotograf : Michael B. Hansen

Hovedstadens Beredskab, St. Glostrup og St. Hvidovre modtog kl. 15:55 melding om ild i en lejlighed i Glostrup, og at der muligvis var en beboer i lejligheden. Begge stationer sendte sprøjte og stige til stedet hvor man hurtig fik slukket en mindre brand med en HT slange. En beboer blev bragt til hospitalet til undersøgelse for eventuelle skader, og man kunne hurtigt pakke sammen igen. Politiet overtog skadestedet og der blev tilkaldt skadeservice til udbedring af skader

Info

Seneste video
22.10.2016 / Politiopgave / Kæbenhavn21.10.2016 / Trafik ulykke / København17.10.2016 / Brand / HerlevSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Michael H. Fotograf
Jan Fotograf
Michael S Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Michael L Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Patrick Fotograf
Robert Fotograf
Christian S Fotograf
Ulf Fotograf
Viktor Fotograf
Christian C Fotograf
Frederik Fotograf