Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 11

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,906
Nyeste bruger: henning schubert
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Julelys
Reklameblok
© BPLN.DK

© DAFOR.DK

© SCANFOR.DK

© ISHØJ-BRAND.DK

© ALARM 112 DANMARK

Kommerciel statistik
InfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

04/12-2016 Billister stikker af fra ulykke, Taastrup
Klokken : 21:57
Adresse : Lincdevej / Valbyvej, Taastrup
Melding : 2 biler stødt sammen
Fotograf : Robert Lanther

2 biler støder søndag aften sammen på hjørnet af Lindevej og Valbyvej i Taastrup. Begge biler kommer til at holde på henholdsvis fortorv og halvt inde i en have. Føren af den ene bil vælger at stikke af fra stedet før der er tilkaldt hjælp. Redningsmandskab og politiet ankommer hurtigt på steder. Der er ingen personskader sket. Politiet begynder med sporsikring fra bil hvor føren er stukket af. Hurtigt kommer der en hundepatrulje til stedet der begynder at afsøge området for at finde den forsvundne bilist.

04/12-2016 Røg i køkkenet, og fik besøg af brandvæsnet, Dragør
Klokken : 15:41
Adresse : Krudtårnsvej, Dragør
Melding : Ild i lejlighed
Fotograf : Mikkel Johansen

Søndag eftermiddag fik kraftig røg i lejligheden en beboer til at ringe 1-1-2. Hovedstadens Beredskab station Dragør blev sendt til adressen sammen med Politi, Ambulance og Læge. Brandvæsnet ankommer til adressen og påbegynder slukningen med 1 HT'er. Samtidig bliver ventilatoren gjort klar, og opsat i opgangen. Beboeren bliver tilset af for røgforgiftning. Brandvæsnet kan pakke sammen, og kun indsatsleder brand og politi bliver på adressen til følgeskadefirmaet ankom.

04/12-2016 Brandvæsnet rykkede ud til en vaskemaskine, Greve
Klokken : 10:26
Adresse : Gersagerparken, Greve
Melding : Bygn.brand - Etageejendom
Fotograf : Benjamin Bringtoft

Østsjællands beredskab station Greve måtte lørdag formiddag rykke ud til melding om brand i en etageejendom. Det lød dog meget værre end det reelt var - en kilerem havde sat sig fast i en vaskemaskine som så havde udviklet noget varme og røg. Brandvæsnet undersøgte maskinen og kørte efter den korte hjem på stationen igen.

04/12-2016 Hakkebøffer gav røg i opgang, Københvan
Klokken : 04:01
Adresse : Sognefjordsgade, Københvan
Melding : Røg fra opgang
Fotograf : Mikkel Johansen

En beboer sørgede for endnu en tur for Hovedstadens Beredskab natten til søndag. Her havde personen angiveligt valgt at lave hakkebøffer, men samtidig taget sig en lur. Det resulterede i at hele opgangen blev evakueret til fortorvet. Ind til brandvæsnet havde lokaliseret "synderen". Opgangen blev ventileret og efter kort tid kunne alle vende tilbage til deres lejligheder. Brandvæsnet pakkede sammen og retunerede til stationen.

04/12-2016 Ild i butik påsat af ukendte gerningsmænd, København
Klokken : 02:25
Adresse : Amagerbrogade, København
Melding : Ild i bygning
Fotograf : Mikkel Johansen

Natten til søndag bliver Hovedstadens Berdskab alarmeret om ild i butik. Ved ankomst trænger man ind, og får slukket branden. Da det er en frisørsalon, og der ikke var tegn på hverken kunder eller ansatte, blev der gået minimalt i forretningen. Københavns Politi mødte på stedet, og sikrede spor. Da det tyder på at en eller flere har antændt forretningen fra baggården. Af den grund var også et par hunde patruljer mødt på stedet for muligvis at klar ligge flugt vejen. Følgeskadefirma blev tilkaldt og afdækkede facaden.

04/12-2016 Oprydning efter ulykke, Gentofte
Klokken : 01:05
Adresse : Vilvordevej, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Også Beredskab Øst, station Gentofte måtte en tur ud på gaden natten til søndag. Denne gang var det oprydning efter en tidligere trafik ulykke, hvor en bil havde spildt væsker på kørebanen. En opgave der hurtigt var klaret.

03/12-2016 Bilbrand kan være påsat, Gentofte
Klokken : 23:34
Adresse : Smakkegårdsvej, Gentofte
Melding : Ild i bil
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lørdag aften fik Beredskab Øst, station Lyngby en melding om brand i bil. Bilen var overtændt da brandfolkene ankommer. Man slukker branden med CAFS. Det er uvist hvorfor den står og brænder, men nogle beboere har set nogle løbe fra stedet. Politiet overtager skadestedet, og herefter kan brandfolkene returnere til brandstationen.

03/12-2016 2 kørt sammen - ingen kom noget til, Rødovre
Klokken : 20:23
Adresse : Tårnvej / Jyllingevej, Rødovre
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

To biler kørte sammen i krydset Tårnvej og Jyllingevej i Rødovre. Ingen personer kommer tilskade ved ulykken. Brandfolk fra Hovedstadens Beredskab rydder op på stedet, herefter overtager politiet skadestedet.

03/12-2016 Politiet anholder 11 personer, København
Klokken : -- : --
Adresse : København
Melding : Politiopgave - Demonstration
Fotograf : Bjørn Nielsen

” Foreningen for frihed ” ville lave en demonstration i København. Det mente nogle mod demonstranter ikke de skulle have lov til. Derfor mødte de op nær Nørrebro station. Men mellem begge grupper, havde politiet taget opstilling for at adskille dem. Da ” foreningen for frihed ” skulle igennem byen, pressede politiet moddemonstranterne tilbage ind over Dronning Louises bro. Her begyndte moddemonstranterne at lave barrikader, og brænde ting af for at stoppe politiet. Det lykkes dog ikke. Politiet holdte demonstranterne tilbage, og fik derfor adskilt grupperne. Der var dog enkelte moddemonstranter der kastede både flasker, vandballoner og sten mod politiet. Og der er melding at omkring 11 personer er anholdt. Her til aften er der ro på igen.

02/12-2016 Ild i skraldespand tæt på bygning, Lyngby
Klokken : 18:51
Adresse : Chr. Winthers vej, Lyngby
Melding : Skraldespand i det fri-Brand
Fotograf : Bjørn Nielsen

Fredag aften har der været ild i en skraldespand ved ro klubben i Lyngby. Da brandfolkene fra Beredskab Øst ankommer får man hurtigt slukket den, og kan forlade stedet igen.

02/12-2016 Røgen fra branden kunne se mange km væk, Bryrup
Klokken : 13:02
Adresse : Vellingvej, Bryrup
Melding : Bygn.brand-Industribygning
Fotograf : ULF

Ved 13 tiden udbrød der en brand i en bil på et værksted på Vellingvej lidt udenfor Bryrup. Brandvæsen fra Them kunne se røgen fra Them brandstation. De var hurtigt fremme og fik slukket branden, men bygningen og bil kunne en reddes. Der kom ingen personer tilskade ved branden.

02/12-2016 Brand lukkede ned for modtagelse af affald, Glostrup
Klokken : 10:47
Adresse : Ejby Mosevej, Glostrup
Melding : Bygn.brand - industribygning
Fotograf : Benjamin Bringtoft

Fredag formiddag blev Hovedstadens beredskab station Hvidovre kaldt til Vestforbrændingen på Ejby Mosevej da noget af affaldet var brudt i brand i aflæsningssiloen. Da affaldet er aflæsset for nyligt ligger det næsten i jordniveau og man får derfor grabbet det op på jorden. Forbrændingens eget beredskab går straks i gang med at slukke med flere slanger, som de har hængende i hallen og afventer ellers brandvæsnet. Ved brandvæsnets ankomst breder man affaldet ud imens brandfolkene scanner det med et termisk kamera. Man konstaterer, at branden er slukket og returnere hurtigt igen. På grund af branden var der lang kø til aflæsningen som dog hurtigt blev opløst da man åbnede op igen.

02/12-2016 2 bilister kørte sammen, Tårnby
Klokken : 07:11
Adresse : Ellehammersvej, Tårnby
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mikkel Johansen

Fredag morgen kørte en taxa ind i siden på en personbil. Tårnby Brandvæsen blev sendt til stedet. Ved ankomst er begge bilister ude af bilerne, og de begge bliver tilset. Københavns Politi møder ligeledes, og afhøre begge bilister til rapporten. Brandvæsnet begynder oprydning på vejbane og får skubbet personbilen ind til siden. Den ene person blev kørt en tur på skadestuen.

01/12-2016 Person dræbt i uheld med lastbil, Rødovre
Klokken : 12:43
Adresse : Tårnvej, Rødovre
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mikkel Johansen

Torsdag tidlig eftermiddag køre en personbil ind i en lastbil på Tårnvej i Rødovre. Hovedstaens Beredskab bliver sendt til ulykkesstedet. Københavns Politi køre også til adressen. De afspærre Tårnvej mellem Slothersensvej og Islevbrovej. Region Hovedstaden sender ambulancer og læge. Ved ankomst påbegyndes der førstehjælp på den tilskadekommende, og skadestedet sikres. Politiet tilkalder Bilinspektøren til at klar ligge forløbet. Den tilskadekommende biler kørt i ambulancen, og kørt væk. Det er senere kommet frem at han er afgået ved døden. Hovedstens Beredskab var færdige med oprydning omkring kl. 15:25 og der blev igen åbnet for trafik.

Video : Mikkel Johansen / Se film her
30/11-2016 Ild i Kiosk, København
Klokken : 17:58
Adresse : Amagerbrogade, København
Melding : Ild i bygning
Fotograf : Mikkel Johansen

Hovedstadens Beredskab station Christianshavn, Vesterbro, og Special tjenesten blev sendt til Amager, hvor der var meldinger om Ild i kiosk. Ved ankomst er der en del røg og man indsætter 2 røgdykkerhold til at angribe branden. Det ene hold tager kioskens indgang mens andet hold tager bagdøren. Man får bekæmpet flammerne, og der bliver ventileret. De ovenover liggende lejligheder bliver ligeledes luftet ud. Følgeskadefirma bliver rekvireret.

Info

Seneste video
01.12.2016 / Trafik Ulykke / Rødovre30.11.2016 / Politi / Hvidovre25.11.2016 / Brand / GladsaxeSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Michael H. Fotograf
Jan Fotograf
Michael S Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Frederik Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Christian S Fotograf
Ulf Fotograf
Viktor Fotograf
Christian C Fotograf