23.04.2014 Kl. 15:36
Navigation
Brugerafstemning
Har du røgalarm i dit hjem ?

Ja
Ja
86% [44 Stemmer]

Nej
Nej
14% [7 Stemmer]

Stemmer: 51
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 13.03.2014 kl. 03:53

Afstemningsarkiv
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::

Bookmark and Share

Reklame

Velkommen
23/04-2014 Opel stod og tabte benzin, Lyngby
Klokken : 09:03
Adresse : Parallelvej, Lyngby
Melding : Benzin udslip
Fotograf : Bjørn Nielsen

Onsdag morgen blev Lyngby-Taarbæk Brandvæsen kald til en lukke P-kælder på Parallelvej i Lyngby. En Opel fra 98 stod og tabte Benzin. Brandfolkene fik styr på tinden og efter en lille hav time kunne de køre hjem igen.

22/04-2014 Det var for sent, Ejstrupholm
Klokken : 16:22
Adresse : Ikastvej, Ejstrupholm
Melding : Større forurening
Fotograf : ULF

Tirsdag eftermiddag kom der en melding om en større forurening på Ikastvej i Virkelyst, som ligger mellem Ejstrupholm og Ikast.
Da brandvæsnet fra Falck i Nr. Snede kom frem til stedet, gik de om i haven ved et hus og kiggede på en olie tank, som havde lækket ud på græsplænen, og der var ikke noget brandfolkene kunne gøre, så de kørte hjem igen og imens kontaktede indsatsleder miljø vagten for, at vedkommende kunne komme ud og finde ud af hvad der så skulle ske.
Dem som ejer huset fortalte, at de omkring den 1. april havde fået fyrings olie på tanken og nu var der ikke mere i den og så meget plejede de ikke at bruge på så kort tid.

21/04-2014 Mand hårdt kvæstet af lastbil, Ringsted
Klokken : 17:18
Adresse : Vestmotorvejen, Ringsted
Melding : Ulykke
Fotograf : Michael Nordborg

Det endte helt galt da en person steg ud af sin bil på Vest motorvejen ved Ringsted, mandag. Personen blev nemlig ramt af en lastbil og blev hårdt kvæstet her efter. Ringsted Brandvæsen blev kaldt til stedet. En bilinspektør blev tilkaldt og sammen med politiet prøvede de at finde ud af hvorfor personen valgte at stige ud af sin bil.

21/04-2014 Tyve på spil, Rødding
Klokken : 07:35
Adresse : Rødding Tværvej, Rødding
Melding : Mindre spild
Fotograf : Morten Felsted

Nogle tyve havde boret hul i en dieseltank på en bil og dieselen var løbet ud over et større område på en p-plads. Rødding Frivillige Brandværn blev derfor kaldt til stedet. De smed en gang kattegrus ud på det og fejede det op.

Vi takker Morten Felsted for billederne ...

21/04-2014 Brand i lagerbygning kan være påsat, Korsør
Klokken : 00:30
Adresse : Møllevangen, Korsør
Melding : Bygningsbrand Villa
Fotograf : Heidi G. Stegmann

Brandfolk fra Korsør og Slagelse blev kl. 00:30 kaldt ud til en brand på Møllevangen i Korsør. En lagerbygning var brudt i brand, hvor flammerne havde rigtig godt fat og brandfolkene lagde B/C angreb ud. Branden udviklede så meget røg, at politiet valgte at advare de nærliggende boliger i området. Lageret udbrændte totalt. Man ved endnu ikke om branden er påsat, men det seneste stykke tid har der været et par påsatte brande.

Vi takker Heidi G. Stegmann for billederne

20/04-2014 Kite surfer i nød eller ?, Ishøj
Klokken : 19:16
Adresse : Skovvej, Ishøj
Melding : Redning
Fotograf : Mathias Øgendal

Ishøj Brandvæsen og Greve Brandvæsen med deres båd, blev søndag aften kaldt til Ishøj strand, da en melding om en kite surfer ikke kan komme op / ind ved egen hjælp. Men da man nåede frem på kontakt stedet var der ikke meget at se og efter 20 minutters tid kunne alle vende hjem af igen.

20/04-2014 Ældre Staldbygning udbrændte, Ruds Vedby
Klokken : 14:58
Adresse : Sønderødvej, Ruds Vedby
Melding : Bygningsbrand Gård
Fotograf : Michael Nordborg

3 længer på en gård brændte Søndag eftermiddag ned til grunden. Ejeren fortæller at man var i gang med at brænde noget af tæt på bygningerne og på grund af den kraftige vind fik gløder fra bålet fat i noget hø i de nærliggende bygningerne. Falck fra Ruds Vedby ankommer hurtigt til stedet med sprøjte og tankvogn, men bygningerne er allerede overtændt på grund af den kraftige vind. Man indser hurtigt at man bliver nødt til at kalde assistance. Kalundborg ankommer med en sprøjte og tankvogn og Holbæk stiller med en tankvogn. Til at starte med koncentrerer man sig om stuehuset og de andre bygninger på grund af strålevarmen, da man intet kan stille op over for de bygninger der er ild i. Man laver en kontrolleret nedbrænding. Beredskabsstyrelsen ankommer med en vogn med grab så man kan få revet bygningerne ned under kontrollerede forhold. kl 18 var man stadig i gang ude på stedet og man forventer at der går mange timer endnu med efterslukningen. Ingen personer eller dyr kom noget til ved branden.

Se film her  


20/04-2014 2 biler ramte hinanden, Charlottenlund
Klokken : 14:54
Adresse : Strandvejen, Charlottenlund
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det lød voldsomt, men det var knap så dramatisk som anmeldt, da Brandfolk fra Gentofte fik en melding om færdselsulykke. 2 biler havde ramt hinanden og i den ene sad en dame med ondt i nakken. Hun steg selv ud af bilen og over på båren og med kørsel 2 kørt på sygehuset.

19/04-2014 2 Biler udbrændte, Fjenneslev
Klokken : 19:58
Adresse : Valborgvej, Fjenneslev
Melding : Bilbrand
Fotograf : Michael Nordborg

En ung man Troede i første omgang at det var nogen der brændte noget affald af, men ved nærmere undersøgelse viste det sig at det var en bil der var gået ild i. Han ringer 1 1 2 og Sorø Brandvæsen får tjansen. Ved ankomsten har ilden bredt sig til en bil mere som står ved siden af. Begge biler er overtændt så man går straks igang med at få kontrol over flammerne da der er fare for at flere biler bliver flammernes bytte. Det lykkedes at få kontrol over ilden så den ikke bredte sig yderligere. Efter 45 min kunne man pakke sammen og vende tilbage til stationen. 2 biler udbrændte. Ingen personer kom noget til

Se film her  


Nyt på siden
Du kan nu sende foto til os via vores hjemmeside. Du kan sende 5 af gangen, og med en lille historie. Lige så snart vi har modtaget dem og set igennem dem ligger vi dem op på siden. Du kan også gøre det hvis du har en brandbil eller en hel station du mener vi skal have op på siden. Det er vigtigt at du skriver dit navn og mail sådan vi kan maile til dig …. Du kan også bruge din mobil …

Du finder linkes i profil menuen og over i selve menuen …
19/04-2014 Hus udbrændte i aftes, Nakskov
Klokken : 02:15
Adresse : Bibrostræde, Nakskov
Melding : Bygningsbrand Rækkehus
Fotograf : Jens Buch

Klokken 02:15 indløb alarm om brand i et rækkehus på Bibrostræde i Nakskov. Husets ejer var blevet alarmeret af sin røgalarm. Falck var hurtigt fremme, og ilden blev slukket uden den store dramatik.

Info


Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 4

Brugere online: 0

Antal brugere: 188
Nyeste bruger: JBAG
Nyeste film


20 April 2014
Brand / Ruds Vedby19 April 2014
Brand / Fjenneslev

Fotografer
Leder    
Over alt - Bjørn
     
Fotografer    
Midtjylland - ULF
Midtjylland - AB
Nordjylland - Rasmus
Aalborg - Nicklas
Feldborg - Asmussen
Taastrup - Aalstrup
Køge - Joakim
Køge - Jacob
Vestegnen - Øgendal
Vestegnen - Michael
Vestegnen - Carsten P
Faxe - Vestergaard
Sorø - Michael
Bornholm - Jonathan
Bornholm - Michael
Lolland - Jens
Bjerringbro - Mikkel
     
Skribent    
Dorthe    


BLIV FOTOGRAF