Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 11

Brugere online: 1
Bjørn Nielsen

Antal brugere: 915
Nyeste bruger: flemmingpe
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


ReklameInfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

24/05-2015 Brand i båd, Tårnby
Klokken : 16:19
Adresse : Kastrup Strandpark, Tårnby
Melding : Brand-Skib ved kaj
Fotograf : Mikkel Johansen

Søndag eftermiddag fik Tårnby Brandvæsen en melding om at et skib lå i havnen og brændte. Da brandfolkene ankommer, ryger det kraftigt fra båden og man laver straks B/C udlægning og kommer ned til båden. Da man ikke ved om der er trykflasker ombord, går man forsigtigt i gang med at slukke branden. Da branden er slukket, pakker man sammen og køre hjem igen.

Brandstation : Greve Suplerende Brandvæsen
Greve Supplerende Brandvæsen har fået ny brandbil. En MAN fra 2003 og kørt 23.000 km. Brandbilen har kørt i Holland, som industri brandvæsen. Den kan have 4000 L vand. Derudover har den 3 pumper ( højtrykspumpe, lavtrykspumpe og dykpumpe ), den er 3.5 m høj og 8,24 m lang. Tryk på billede for at se mere ...
24/05-2015 Ung mand fik besøg af brandfolk, Lyngby
Klokken : 07:09
Adresse : Christian´s X Allé, Lyngby
Melding : Ild i lejlighed
Fotograf : Bjørn Nielsen

Søndag morgen rykkede Lyngby-Taarbæk Brandvæsen ud til brand i lejlighed. Men det skulle vise sig at være noget helt andet. En ung mand havde været i byen og var kommet hjem. Han var blevet lidt sulten og satte derfor noget mad i ovnen. Herefter lagde han sig så og slappede af. Men han vågnede så ikke før brandfolk var trængt ind i lejligheden. Maden var nemlig brændt på og udviklede en masse røg. Der var ikke brand, men den unge mand havde sovet fra røgalarmen, opråb fra naboerne og brandfolkene der havde banket sig ind gennem døren.

23/05-2015 Mand skudt, Amager
Klokken : 20:52
Adresse : Holmbladsgade, Amager
Melding : Politiopgave
Fotograf : Mikel Johansen

En kun 17-åriget dreng blev kørt til Rigshospitalet efter han var blev skudt i låret, ved Holmbladsgade på Amager. Hele Holmbladsgade blev derfor spærret af mens politiet arbejdet på stedet med bla. afsøgning af område, med hunde. Det er uvist om hvorfor han er blev skudt og om det enlig har noget med Rocker at gøre. HA´s Rockerborg ligger tæt ved skud episoden.

23/05-2015 Traktor tabte det en hjul, Ringsted
Klokken : 19:40
Adresse : Holbækvej, Ringsted
Melding : Mindre olie spild
Fotograf : Michael Nordborg

En Bondemand var uheldig med sin traktor. Imens han kørte på vejen var han så uheldig at bagakselen knækkede så det ene hjul røg af og det resulterede i at der røg en del olie ud på vejen. Ringsted brandvæsen blev sendt ud for at få fjernet olien og spulet vejen.

22/05-2015 13-årig ramt af bil, Glostrup
Klokken : 16:32
Adresse : Fabriksparken / Nordre Ringvej, Glostrup
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mathias Øgendal

En 13-årig dreng ville nå en bus, og løb derfor ud på vejen ved krydset Fabriksparken og Nordre Ringvej i Glostrup. Men desværre blev han ramt af en bil. Den 13-årige er med hast kørt til sygehuset. Hans tilstand er meget kritisk.

Opdatering :

Den 13-årige dreng mistede desværre livet. Familien er underrettet

22/05-2015 Brand i møbelsnekeri, Store Merløse
Klokken : 16:09
Adresse : Birkegårdsvej, Store Merløse
Melding : Bygningsbrand - garage fritliggende
Fotograf : Michael Nordborg

Et møbelsnedkeri på Birkegårdsvej i Store Merløse brød fredag eftermiddag i brand. Falck fra Tølløse var først på stedet og kunne med det samme se at det var en opgave der krævede assistance. Der kom assistance fra Mørkøv, Holbæk samt Hvalsø. Man får dog hurtigt kontrol over ilden så den ikke når at brede sig til andre bygninger, dog ville det tage noget tid at få den slukket helt på grund af alt det træ og støv der er i bygningen. Årsagen til branden er muligvis en maskine som stod i værkstedet. Ingen kom noget til ved branden

Video : Michael Nordborg / Se film her
22/05-2015 Politiet stopper biler efter begravelse, Brøndby
Klokken : --:--
Adresse : Park Allé, Brøndby
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

Politiet mødte talstærkt op, da man i dag begravede den kniv dræbte Hamza Samsam, ved den muslimske kirkegård i Brøndby. Næsten alle biler blev stoppet for at blive set igennem og der med også de personer der måtte være i bilerne. Ud over det store politi opbud på landjorden, havde politiet en helikopter i luften.

22/05-2015 Ild i varmtvandsbeholder, sorø
Klokken : 11:09
Adresse : Søndergade, Sorø
Melding : Bygningsbrand - Etageejendom
Fotograf : Michael Nordborg

Fredag formiddag gik alarmen hos Sorø brandvæsen. Meldingen lød på en bygningsbrand men heldigvis var det ikke alvorligt. En varmtvandsbeholder havde fået det for varmt og det var isoleringen og plastikken omkring beholderen. Sorø brandvæsen fik hurtigt kontrol over ilden , der efter luftede man ud og kunne vende hjem igen

Brandstation : Nordsjællands Brandvæsen - Station Søllerød
Nordsjællands Brandvæsen – Station Søllerød ligger på Rundforbivej i Nærum Stationen består af 1 indsatsleder, 7 holdleder og ca 29 brandfolk. Stationen bestå af deltidsbrandfolk og 5 minutters beredskab.

Tryk på billede og ser mere om stationens køretøjer...
Fotograf : Bjørn Nielsen

21/05-2015 Militær kontrol ved Storebælt, Korsør
Klokken : -- : --
Adresse : Korsør
Melding : Militær politiet opgave
Fotograf : Mathias Øgendal

Militær politiet holdte torsdag kontrol ved tanken, ved Storebælts broen. Flere militær køretøjer blev taget ind til siden for at blive set igennem og om tingene skulle være som det nu skulle være.

20/05-2015 Politiet har afspærret større område, København
Klokken : 18:12
Adresse : Tagensvej , København
Melding : Politiopgave
Fotograf : Mathias Øgendal

Onsdag aften blev der affyret et skud på Tagensvej i København NV. Skuddet er affyret, da 2 grupper kom op og toppes, efter en voldsom biljagt. Efter skuddet flygtede de i hver deres retning, men den ene bil mistede herredømmet og kørte derfor ind i en butiksfacade, hvor efter personerne flygter fra stedet. Men i bilen efterlader en af gerningsmændene en økse. Hele området omkring Tagensvej bliver afspærret, da politiet kommer frem. Der arbejdes på stedet og vidner afhøres.

20/05-2015 EOD tilkaldt, Lyngby
Klokken : 14:35
Adresse : Diplomvej, Lyngby
Melding : Sikring af skadested
Fotograf : Bjørn Nielsen

De kemikalier der blev båret op fra kælderen i aftes da der udbrød brand, viste sig at være myresyre. Derfor blev kemikalie beredskabet tilkaldt sammen med EOD, sådan at man kunne bortsprænge det. Kemikalie dykkere får det pakket ned i nogle sikre beholdere og her efter over i EOD´s sikkerhedsboks. Man køre til en nærliggende boldbane, hvor EOD sprænger det væk. Lyngby-Taarbæk Brandvæsen sikrede skadestedet.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
20/05-2015 Unge angriber politiet som affyre varselsskud, København NV
Klokken : --:--
Adresse : Dortheavej, København NV
Melding : Politiopgave
Fotograf : Michael Vestergaard

Da politiet rutinemæssigt ville stoppe en bil med nogle unge, gik det helt galt. Omkring 25 andre unge kom nemlig til stedet og begyndte at smide sten efter politiet. På et tidspunkt føler politiet sig så truet at den ene politimand affyre varselsskud op i luften. Det får de unge til at trække sig tilbage og søge tilflugt i en Moské. Politi ransaget her efter moskéen og anholder flere unge på stedet.

20/05-2015 Ild i taget på villa, Køge
Klokken : 09:50
Adresse : Ærøvej, Køge
Melding : Bygningsbrand - Villa
Fotograf : Michael Nordborg

Onsdag formiddag satte Falck i Køge kursen imod Ærøvej. Man havde fået en melding om ild i en villa. Da man ankommer har ilden godt fat inde under taget men man får dog hurtig kontrol over ilden så den ikke når at brede sig til resten af huset. For at være sikre på at ilden er helt slukket tager man tagplader af taget. Årsagen til branden er endnu ukendt. Ingen personer kom noget til ved branden.

Info


Seneste video
22.05.2015 / Brand / Store Merløse20.05.2015 / Forurening / Lyngby20.05.2015 / ABA / SorøSE FLERE FILM HER
Fotografer
Leder  
Bjørn Sjælland
Fotograf :  
Michael T Fredericia
Dan Randers
Henrik Ringsted
Jesper V Gentofte
Philip Nordsjælland
Jens Lolland
Jonathan Bornholm
Michael C Bornholm
Michael N Sjælland
Michael V Sjælland
Michael H Vestegne
Mathias Ø Sjælland
Mike Sjælland
Niels Nordjylland
Ulf Midtjylland
AB Midtjylland
Patrick Esbjerg
Mikkel Tårnby
Christian Nærum
Jan Nærum
Henrik Randers
Jacob Gråsten
Rune Hårlev
Skripter  
Dorthe  
   

BLIV FOTOGRAF