Hvis du driver en blog, skal du måske have noget ordentlig fotodækning, så du kan vise dine fans, hvad der sker. Pressefotografering giver dig mulighed for at promovere dine blogsamtaler, oplevelser og situationer med de bedste billeder.

Sådan får du pressefotografidækning på din blog:

1.Kontakt professionelle pressefotografer

Tavlen er fyldt med professionelle pressefotografer, der kan få det bedste ud af dine situationer og fange øjeblikket med detaljerede og æstetiske billeder. Kontakt dem direkte eller gennem et agentur eller produktionsfirma, og aftal en dag, de kan komme og tage billeder af dig eller begivenheden.

2.Få frivillige til at tage billeder

Hvis du har begrænsede ressourcer, kan du bede dine følgere om at hjælpe med at tage billeder. For at få det bedste resultat skal du dog uddanne dem om den rette billedstrategi og sørge for, at de bruger de nyeste kameraer til optagelse.

3.Byg et netværk på sociale medier

For at få adgang til dygtige pressefotografer skal du opbygge et netværk på sociale medier som LinkedIn, Twitter og Instagram. Invitér folk i netværket til at komme og hjælpe med at tage billeder af dig, din blog eller begivenheden og del dine erfaringer med dem.

4.Brug gratis billeder fra online gallerier

Hvis alle ovenstående metoder ikke virker for dig, kan du overveje at bruge gratis billedgallerier som Unsplash, Pexels eller Pixabay. Disse websteder har et enormt udvalg af professionelle billeder, som du kan bruge til blogindlæggene gratis.

Pressefotografering er en vigtig komponent i enhver bloggers succeshistorie. Med disse metoder kan du nemt få billeder af høj kvalitet, som giver læsere og fans det rette indtryk af din blog og emnerne deri.

Jeg har været freelancefotograf i to år og har haft muligheden for at dække 112 begivenheder over fire kontinenter på bare 12 måneder. Det har været en oplevelse, der både har givet mig nogle fantastiske minder og samtidig udfordret min professionalisme.

Jeg startede min rejse som freelancefotograf når jeg fotograferede mode shows og koncerter rundt om i staterne. Men dette var ikke nok for mig. Jeg ville udvide mine vinkler som fotograf, så jeg besluttede at tage til Afrika for at fange verden fra et andet perspektiv.

Mit første livsindtryk var Peru’s forskellige miljøer, herunder jungle, ørken og savanne. Mit formål var at forene fotos af dyreliv og isolerede samfund stammer for at vise skønheden i den peruanske kultur til en global audeince. Derefter rejste jeg til New Zealand mange mennesker føler, at der findes magisk distrikter, der har en magisk ånd som lever videre gennem de mennesker der er derude. Dette identificeret jeg igennem events som f.eks The Maori Culture & Long Island Sunrise Ceremony i Suffolk Park Austarlien da jeg filmede hvordan oldtiden blev fortalt gennem musik og dans, som giver mulighed for et dybere indblik i landet og det lands historie.

Inden dagens slutning planlægger jeg allerede den nye tur, jeg skal tage rundt om i verden. Jeg vil igen have muligheden for at udforske verden fra en anden synsvinkel og give andre muligheden for at se verden gennem mine øjne som den talentfulde freelancefotograf jeg er blevet.